Αρχική Lifestyle Ανδρέας Παρασκάκης: Δείτε πως είναι σήμερα ο νικητής του «Bar», 19 χρόνια...

Ανδρέας Παρασκάκης: Δείτε πως είναι σήμερα ο νικητής του «Bar», 19 χρόνια μετά!

Ο Ανδρέας Παρασκάκης ήταν ο νικητής του ριάλιτι «Bar». Ήταν to 2002 όταν το δεύτερο ριάλιτι που προβλήθηκε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση και το πρώτο του Mega, αμέσως μετά το «Big Brother», έκανε την εμφάνισή του στις οθόνες μας.

Η επιτυχία του ήταν αρκετά μεγάλη η αλήθεια είναι και σίγουρα όλο αυτό οφείλεται στους πολλούς διαφορετικούς και εκκεντρικούς χαρακτήρες, όπως ο Γιώργος Νάιδας (ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν λίγα χρόνια), η Στέλλα Μπεζεντάκου αλλά και ο Λορέντζο Καριέρε.

Την καρδιά και την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού όμως την κέρδισε ο αγαθός γίγαντας, ο Αντρέας Παρασκάκης ένας Κρητικός με μπόλικη δόση τρέλας και χιούμορ, ο οποίος παραμένει μέχρι και σήμερα ένας από τους συμπαθέστερους παίκτες που πέρασαν ποτέ από ριάλιτι.

Ο ίδιος όμως επέλεξε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Κρήτη. Σήμερα, 19 χρόνια μετά το «Bar», ο Ανδρέας παραμένει φουλ γυμνασμένος και γοητευτικός όπως ήταν και τότε.

Ανδρέας Παρασκάκης: Δείτε πως είναι σήμερα ο νικητής

Ανδρέας Παρασκάκης: Δείτε πως είναι σήμερα ο νικητής

Χορηγοί Επικοινωνίας

Must Read

- Advertisement -S-