Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήLifestyleΑνατριχιάζει με το πρόβλημα υγείας η Τατιάνα Στεφανίδου – Δίπλα της ο...

Ανατριχιάζει με το πρόβλημα υγείας η Τατιάνα Στεφανίδου – Δίπλα της ο Νίκος Ευαγγελάτος

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι, κάτι που έχουν διαχρονικά αποδείξει, τόσο σε εύκολες όσο και (κυρίως) σε δύσκολες στιγμές.

Η παρουσιάστρια, άλλωστε, όταν βρέθηκε καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη, αποκάλυψε τα χρόνια που σπούδαζε στην Γερμανία ενώ αναφέρθηκε και στη νευρική ανορεξία που πέρασε αλλά και στο ξύλο που έφαγε.

Οι αποκαλύψεις της Στεφανίδου για το πρόβλημα υγείας

«Πέρασα πέντε εφιαλτικά χρόνια. Έπαθα νευρική ανορεξία, τελείωσα το ελληνικό λύκειο του Αμβούργου και ξύπναγα στις πέντε το χάραμα με χιόνια και άλλαζα πέντε τρένα και μετά πήγαινα στην Όπερα του Αμβούργου. Ήμουν ένα δυστυχέστατο πλάσμα για πέντε χρόνια» είχε πει.

«Ξύλο έτρωγα κάθε μέρα. Ήμουν 55 κιλά και ήμουν χοντρή. Έφτασα τα 48, έπαθαν τα κόκκαλά μου προβλήματα. Ήταν όλο αυτό πολύ άγριο για μένα και με στιγμάτισε», τόνισε και συγκλόνισε τους πάντες.

Και το αποτέλεσμα από την τρομερή αυτή εμπειρία, όπως παραδέχεται, είναι η εμμονή της να κάνει τα πάντα τέλεια.

«Εγώ την πληρώνω. Οι άνθρωποι που είναι τελειομανείς και θέλουν να τα κάνουν όλα τέλεια τελικά την πληρώνουν οι ίδιοι. Θέλοντας να τα κάνω όλα τέλεια προσφέρω πάρα πολύ.

Και στον Νίκο και στην οικογένεια και στη δουλειά και θέλω κάποια στιγμή να με σκουντήξει κάποιος και να μου πει ότι τα πάω καλά και να ηρεμήσω».

Πολλοί την κατηγορούν για αναρίθμητες πλαστικές, botox, επεμβάσεις και άλλα, ωστόσο αν και η ίδια δεν έχει αρνηθεί ότι προσέχει πολύ τον εαυτό της δεν έχει αποκαλύψει κάποια επέμβαση στο πρόσωπο ή το σώμα της, με το ζευγάρι πάντως να έχει σήμερα μια υπέροχη οικογένεια και μια πανέμορφη κόρη.

Πηγή: athensmagazine.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 


Διαβάστε Ακόμα