Αρχική Lifestyle Ανακοίνωσε on air την αποχώρησή του από την εκπομπή της Καινούργιου

Ανακοίνωσε on air την αποχώρησή του από την εκπομπή της Καινούργιου

Μια απρόσμενη ανακοίνωση στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» είχε να κάνει ο Χάρης Λεμπιδάκης. Ο δημοσιογράφος απευθυνόμενος στην Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το πάνελ της εκπομπής του Alpha καθώς σε λίγες εβδομάδες ξεκινάει προετοιμασίες για μια δική του εκπομπή, σε συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη.

«Κατερίνα μου, θέλω να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ για αυτή τη συνεργασία που είχαμε. Είναι προσωπική μου απόφαση να σταματήσω από την εκπομπή εδώ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το τονίζω για να μη γραφτούν διάφορα. Είναι προσωπική μου απόφαση να σταματήσω γιατί κάποια στιγμή προς τον Δεκέμβριο θα αρχίσει η προετοιμασία για μια εκπομπή που ετοιμάζω. Θα ανακοινωθεί από τον Νίκο Κοκλώνη.

Θέλω να ευχαριστήσω εσένα Κατερίνα προσωπικά και τον Νίκο για την προσπάθεια που κάνετε και για τα επιχειρήματα που με πείσατε να έρθω εδώ φέτος. Σαφώς και δεν το μετανιώνω αλλά για κάποια πράγματα δεν είμαστε για αυτά και δεν είναι για εμάς. Το είδα… Θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία. Ξέρω ότι η πόρτα είναι ανοιχτή και θα έρθω φυσικά ως καλεσμένος», ανακοίνωσε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

- Advertisement -

Must Read