Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑνακοίνωσε τα ευχάριστα ο Κρατερός Κατσούλης, η εξομολόγηση για το νέο κεφάλαιο...

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Κρατερός Κατσούλης, η εξομολόγηση για το νέο κεφάλαιο στη ζωή του μετά το διαζύγιο

Ο Κρατερός Κατσούλης ετοιμάζεται για μία νέα αρχή, μετά το διαζύγιό του από την Κατερίνα Καραβάτου, τόσο σε τηλεοπτικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.Μπορεί ο ηθοποιός να πέρασε μια αρκετά δύσκολη και περίεργη χρονιά, αφενός λόγω του διαζυγίου του με την Κατερίνα Καραβάτου και αφετέρου λόγω της αποχής του από την τηλεόραση, ωστόσο, είναι έτοιμος να αλλάξει σελίδα στην ζωή του και να κάνει μια νέα αρχή, που θα τον ανανεώσει.

Δυναμική επιστροφή ετοιμάζει ο Κρατερός Κατσούλης

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real, ο Κρατερός Κατσούλης επιστρέφει τηλεοπτικά, τη φετινή σεζόν, ως παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιού, καθώς ο ΣΚΑΙ τον προσέγγισε για την παρουσίαση του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού “Μονομάχος” και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει και συμφωνία, ενώ παράλληλα συμμετέχει και στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 “Ποιος Παπαδόπουλος”.

Η καθημερινότητά του Κρατερού Κατσούλη μετά τον χωρισμό

Όπως έχει υπογραμμίσει ο ηθοποιός, μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου, «δόξα τω Θεό είμαι καλά και ό,τι πέρασα τελείωσε. Όλα αυτά που πέρασα ήταν κυρίως σημάδι ότι παραμελώ τον εαυτό μου, οπότε κάποια στιγμή, σημάδι, σημάδι, γέμισε ο τοίχος από σημάδια και είπα ότι κάτι πρέπει να κάνουμε. Γυμνάζομαι εντατικά, είχα μπει και σε πρόγραμμα, με προπονήσεις και διατροφές. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πώς είμαι τώρα, και με τα κιλά, και με όλα τα πράγματα που έχουν αλλάξει από πέρσι».

Και συμπλήρωσε ο Κρατερός Κατσούλης «ζω σε ένα σπίτι με δύο παιδιά. Δεν έχει αλλάξει αυτό. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι δεν είναι μόνο έτσι ή πάντα έτσι. Όταν είμαστε μαζί, είμαστε μαζί, η καθημερινότητα δεν έχει αλλάξει. Αυτό το έχουμε πει και με την Κατερίνα ότι δε θα αλλάξει η καθημερινότητα για τα παιδιά κι έτσι συμβαίνει. Είμαστε κάθε μέρα μαζί με τα παιδιά, με λίγη τύχη, προσπάθεια και αγάπη. Από το καλοκαίρι και μετά είμαστε σχεδόν συνέχεια με τα παιδιά, ήταν πολύ δύσκολη περίοδος έτσι κι αλλιώς. Αυτά είναι πράγματα που ρυθμίζονται σχεδόν αντανακλαστικά».

Πηγή: Enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα