Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑλέν Ντελόν: Μια ζωή γεμάτη έρωτες και κατακτήσεις – Αυτές ήταν οι...

Αλέν Ντελόν: Μια ζωή γεμάτη έρωτες και κατακτήσεις – Αυτές ήταν οι γυναίκες της ζωής του

Οι σχέσεις του Αλέν Ντελόν, που πέθανε σήμερα στα 88 του, με τις γυναίκες έχουν γράψει ιστορία. Μάλιστα, λέγεται πως κάποτε έπεισε τις ηθοποιούς Mireille Darc και Maddly Bamy να συμμετάσχουν σε ένα ménage à trois στα τέλη της δεκαετίας του 1960, δηλώνοντας ότι δεν ήταν σε θέση να αποφασίσει ποια αγαπούσε περισσότερο.

Όπως είχε πει «γι’ αυτές ήθελα να είμαι πάντα ο πιο όμορφος, ο πιο μεγάλος, ο πιο δυνατός και να το βλέπω στα μάτια τους. Οι γυναίκες υπήρξαν το μεγαλύτερο κίνητρο». Και όμως, ο διάσημος ηθοποιός έκανε μόλις ένα γάμο στη ζωή του.

Μετά τον χωρισμό του με τη Ρόμι Σνάιντερ, γνώρισε το 1963 τη Ναταλί Μπαρτελεμί, μια γυναίκα, μαροκινής καταγωγής. Την παντρεύτηκε και μαζί της απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον ηθοποιό Άντονι Ντελόν. Ύστερα από τρία χρόνια θα χωρίσουν.

Η επόμενη γυναίκα της ζωής του ήταν η Μιρέιγ Νταρκ, την οποία συνάντησε στα γυρίσματα της ταινίας του Ζαν Ερμάν «Jeff» (1968). Θα ζήσουν μαζί για 15 χρόνια, αλλά δεν θα παντρευτούν. Την ίδια περίοδο θα μπουν παράλληλα και άλλες γυναίκες στη ζωή του, γνωστές και άγνωστες, και θα ζήσει μαζί τους ερωτικές περιπέτειες. Κάποιες απ’ τις γνωστότερες είναι οι ηθοποιοί Αν Παριγιό και Τζέιν Φόντα και οι τραγουδίστριες Μαριάν Φέιθφουλ, Νίκο και Δαλιδά.

Το 1987 θα γνωρίσει την κατά πολύ νεώτερή του, Ροζαλί Βαν Μπρέμεν, ένα μοντέλο από την Ολλανδία. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, την Ανούσκα και τον Αλέν – Φαμπιέν. Τον Οκτώβριο του 2002 θα χωρίσουν και φήμες λένε ότι ήταν η πρώτη γυναίκα που τον άφησε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα