Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑθηνά Μαξίμου: Έκανα αρκετά χρόνια να συγχωρέσω τον πατέρα μου γι’ αυτή...

Αθηνά Μαξίμου: Έκανα αρκετά χρόνια να συγχωρέσω τον πατέρα μου γι’ αυτή την «εγκατάλειψη»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα παραχώρησε η Αθηνά Μαξίμου.Κατά την διάρκεια της συνέντευξης η ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και τους γονείς της.

Σχετικά με τα παιδικά της χρόνια, εξομολογήθηκε πως: «Ήμουν παιδί που μεγάλωσα πολύ γρήγορα, γιατί οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 3,5 ετών. Ξαφνικά βρέθηκα αντιμέτωπη με δύο διαφορετικά περιβάλλοντα.

Μέχρι τα 3,5 θυμάμαι πολύ έντονα τον πατέρα μου. Ότι ήμασταν δύο παιδιά που παίζαμε στο σπίτι και ερχόταν η αρχηγός της οικογένειας που ήταν η μαμά μου και γυναίκα του, για να επιβάλλει την τάξη και να φροντίσει αυτά τα δύο παιδιά να κάτσουν φρόνιμα».

Ο χωρισμός των γονιών της

Μιλώντας για τον χωρισμό των γονιών της, η Αθηνά Μαξίμου ανέφερε: «Όταν χώρισαν οι γονείς μου ήρθα αντιμέτωπη με την αρχηγό της οικογένειας και έπρεπε πλέον το ένα παιδί από τα δύο να τα βγάλει πέρα μόνο του μαζί της.

Συνέχισα να βλέπω τον πατέρα μου, αλλά μου δημιουργήθηκε έλλειψη, γιατί απ’ εκεί που ήμασταν δύο “αυτοκολλητάκια” το ένα “αυτοκολλητάκι” εξαφανίστηκε».

Ακόμα, η ηθοποιός εξήγησε πως: «Συγχώρεσα τη μητέρα μου πιο εύκολα, γιατί κατά κάποιο τρόπο μεγαλώσαμε μαζί. Με τον πατέρα μου δεν είχα τόσο ισχυρή πραγματικότητα, είχα εσωτερική πραγματικότητα. Έκανα αρκετά χρόνια να συγχωρέσω τον πατέρα μου γι’ αυτή την “εγκατάλειψη”».

Στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι: «Για πάρα πολλά χρόνια έψαχνα τη φιγούρα του πατέρα μου στις σχέσεις μου. Μέχρι που κάποια στιγμή λόγω της ψυχανάλυσης κατάφερα να απεμπλακώ από αυτό. Στη φάση αναζήτησης συντρόφου με τα χαρακτηριστικά του πατέρα μου έκανα λάθη τα οποία δεν μετανιώνω καθόλου.Ανήκουν στην προσωπική μου ιστορία. Στη σχέση μου με τον Αιμίλιο μπήκα απαλλαγμένη από το σύνδρομο αναζήτησης του πατέρα, γι’ αυτό ενδεχομένως είναι υγιής και έχει διάρκεια».

enikos.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα