Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήLifestyleΑγνώριστη και εντυπωσιακή: Έτσι είναι σήμερα η «Ματίνα Μανταρινάκη» από το Κωνσταντίνου...

Αγνώριστη και εντυπωσιακή: Έτσι είναι σήμερα η «Ματίνα Μανταρινάκη» από το Κωνσταντίνου κι Ελένης

Όλα αυτά τα χρόνια που προβάλλεται το Κωνσταντίνου & Ελένης, η «Ματίνα Μανταρινάκη» αποτελεί έναν από τους αγαπημένους χαρακτήρες της κωμικής σειράς του Χάρη Ρώμα.

Ένας ρόλος που ξεχώρισε και τον οποίο υποδύθηκε εξαιρετικά η Καλλιρόη Μυριαγκού, αφού η ντεμοντέ γεροντοκόρη που ψάχνει απεγνωσμένα γαμπρό, άφησε το δικό της αποτύπωμα και «στιγμάτισε» τη νεαρή τότε ηθοποιό.

Χάρης Ρώμας Καλλιρόη Μυριαγκού

Η Ματίνα Μανταρινάκη κι ο «Κατακουζήνας» στο Κωνσταντίνου & Ελένης

Η ηθοποιός πάντως δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενη με αυτήν την ταύτιση. «Δεν είναι το καλύτερό μου που με ταυτίζουν ακόμα και σήμερα με τη Ματίνα. Αλλωστε αυτή η δουλειά ήταν πολλά χρόνια πριν και δεν ήταν η πρώτη μου ως ηθοποιός, όπως λανθασμένα πιστεύει ο κόσμος. Είχα τουλάχιστον επτά οχτώ χρόνια προϋπηρεσίας στο θέατρο», είχε δηλώσει σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Έχοντας διανύσει όλο αυτό το διάστημα μια ξεχωριστή πορεία κυρίως στο θέατρο, θα τη δούμε τη νέα θεατρική σεζόν στην παράσταση Το τρίτο στεφάνι, που επιστρέφει στο Παλλάς.

Θέλοντας να χαρεί όσο μπορεί το θέατρο τώρα που το επιτρέπουν οι περιστάσεις, η Καλλιρόη Μυριαγκού βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Επίδαυρο, όπου είδε την παράσταση Βάτραχοι του Αριστοφάνη.

Καλλιρόη Μυριαγκού Βάτραχοι

Στο τέλος δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με τους συντελεστές της παράστασης.

Πηγή: to10.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter
Διαβάστε Ακόμα