Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήLifestyleΑγνώριστη η Ασημίνα Ουστάλλι του Masterchef: Παραμορφωμένη μετά απο ιατρικό λάθος

Αγνώριστη η Ασημίνα Ουστάλλι του Masterchef: Παραμορφωμένη μετά απο ιατρικό λάθος

Η νεαρή, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef, μετά από μία αποτυχημένη πλαστική στη μύτη, συνεχίζει να ταλαιπωρείται και να μην μπορεί να ανασάνει. Η νέα εικόνα της δεν έχει καμία σχέση με την ξανθιά με την καμμένη τρίχα… και την μύτη που όπως παραδέχεται έχει κόψει… αλλά η επέμβαση αυτή της άφησε κουσούρι.

Για αυτόν τον λόγο, χειρουργήθηκε για τρίτη φορά. Σε story της στο Instagram αποκάλυψε ότι υποφέρει και συμβούλεψε τους ακολούθους της να παίρνουν τη γνώμη δύο και τριών γιατρών.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω κάνει πλαστική μύτης. Είχα κάνει στο παρελθόν. Πριν ενάμιση χρόνο. Είχα κάνει δυο φορές χειρουργείο. Η μία πλαστική, γιατί δε μπορούσα να αναπνεύσω. Και δεν πέτυχε. Και όλο αυτό το διάστημα υποφέρω, δε μπορώ να αναπνεύσω καθόλου. Πέρασε ένας χρόνος και έκανα πάρα πολύ υπομονή ώστε να μπορέσω να ξανακάνω χειρουργείο. Η δικιά μου συμβουλή είναι να ψάχνετε και δύο και τρεις γιατρούς».

Θυμίζουμε ότι σε παλιότερες δηλώσεις της σχετικά με τις δύο πρώτες επεμβάσεις στη μύτη, η ίδια είχε δηλώσει: «Έχω χάσει 7 κιλά επειδή έκανα δύο πλαστικές στη μύτη μου. Με ταλαιπώρησε αρκετά γιατί το έκανα δύο φορές και δεν πέτυχε. Με είχε ρίξει και πολύ ψυχολογικά όλο αυτό. Η πρώτη μου πλαστική στη μύτη δεν πέτυχε. Τρεις μήνες μετά το πρώτο χειρουργείο έκανα και δεύτερη πλαστική με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αναπνεύσω από το ένα ρουθούνι. Ζορίζομαι ακόμα και τώρα. Δεν πέτυχε ούτε το χειρουργείο στο διάφραγμα, ούτε η πλαστική στη μύτη αλλά δεν με νοιάζει θέλω μόνο να βρω την υγεία μου. Πήγα το καλοκαίρι στον παθολόγο και μου βρήκαν φύσημα κάτι το οποίο δεν είχαν πιο πριν. Δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια, παίρνω συνέχεια χάπια αγωγές και με πιάνουν συνέχεια κρίσεις πανικού μετά απ’ όλο αυτό. Νιώθω μόνιμα ένα πλάκωμα και σκέφτομαι να κινηθώ και νομικά».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter
Διαβάστε Ακόμα