Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήLifestyleΑγγλία: Viral βίντεο με το πώς ντύνονται για έξοδο οι Βρετανίδες με......

Αγγλία: Viral βίντεο με το πώς ντύνονται για έξοδο οι Βρετανίδες με… σπικάζ ντοκιμαντέρ τύπου «Ατένμπορο»

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα ξεπηδούν διάφορα trend στο TikTok και μάλιστα χωρίς τα περισσότερα από αυτά να έχουν κάποια αφορμή.

Ένα είδος viral βίντεο τις τελευταίες εβδομάδες στην δημοφιλή πλατφόρμα, προέρχεται από την Αγγλία. Είναι κάποια βίντεο που απεικονίζουν κατά βάση τη νυχτερινή ζωή σε πόλεις όπως το Μάντσεστερ, το Λονδίνο, το Κάρντιφ και άλλες πόλεις της Βρετανίας στις οποίες υπάρχει έντονη… κινητικότητα τα βράδια.

 

Τα βίντεο που παρουσιάζονται πάντα με φυσικό ήχο από το περιβάλλον, τον κόσμο, την βροχή συνήθως, αλλά και τις συνομιλίες των ανθρώπων που περιμένουν να μπουν σε ένα νυχτερινό μαγαζί, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Τα περισσότερα από αυτά θα σας θυμήσουν σκηνές από τον Λαγανά της Ζακύνθου ή τα Μάλια της Κρήτης λόγω του πλήθους του κόσμου κατά κύριο λόγο.

Δείτε μερικά από αυτά τα βίντεο:

Κλείσιμο

 

Κάποιοι θέλησαν όμως να το πάνε ένα βήμα παρακάτω. Εκμεταλλεύτηκαν τις σκηνές των βίντεο και αποφάσισαν να τις ντύσουν με σπικάζ από ντοκιμαντέρ που θυμίζουν σε μεγάλο βαθμό τον Ντέιβιντ Ατένμπορο. Σε αυτή τη περίπτωση, το virality απογειώθηκε με τα βίντεο να γίνονται ξεκαρδιστικά.

Δείτε μερικά από αυτά τα βίντεο

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.Διαβάστε Ακόμα