Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήLifestyleΑγγελική Ηλιάδη: «Ανακάλυψα ότι είχα όγκο όταν πια είχε μεγαλώσει. Έχασα την...

Αγγελική Ηλιάδη: «Ανακάλυψα ότι είχα όγκο όταν πια είχε μεγαλώσει. Έχασα την όραση μου»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η Αγγελική Ηλιάδη. Σε αυτήν η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που έχει υποστεί από παραγωγό, στη σχέση της με τον Θεό αλλά και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Μου συνέβη και εμένα κάποια στιγμή στα πρώτα μου βήματα παρενόχληση. Ήμουν 19 χρονών, ο παράγωγος μου ένα βράδυ προφασιζόμενος ότι θα με πήγαινε σε ένα στούντιο, με πήγε σε ένα σπίτι και μου επιτέθηκε. Ήμουν ένα παιδί με πάρα πολύ θάρρος και θράσος. Του επιτέθηκα κι εγώ και τον ανάγκασα να ανοίξει την πόρτα για να φύγω. Την επόμενη ημέρα πήγα στην εταιρεία, είπα στον διευθυντή τι συνέβη, έσκισα το συμβόλαιό μου και έφυγα.

Ήταν μια άσχημη εμπειρία αλλά αυτό που μου έδωσε τρομερή ικανοποίηση είναι πως ο άνθρωπος αυτός εξαφανίστηκε από τον χώρο», είπε για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί.

«Ήταν άντρας καλλιτέχνης»

Σχετικά με τοξικές και απρεπείς συμπεριφορές στον εργασιακό της χώρο, ανέφερε: «Δεν έχω αποχωρήσει ποτέ από σχήμα λόγω τοξικής συνεργασίας, όλες μου οι συνεργασίες ήταν υπέροχες. Από άποψη απαιτήσεων, κάποια στιγμή κάποιος θέλησε να με μειώσει. Ήταν άντρας καλλιτέχνης. Σε μια συνεργασία μου, ο επιχειρηματίας δεν ήταν συνεπής απέναντι στους καλλιτέχνες του κέντρου και η συνεργασία μας τέλειωσε πρόωρα. Ο επιχειρηματίας άφησε να εννοηθεί ότι ήμασταν εμείς που θέλαμε να φύγουμε από το μαγαζί».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχει παλέψει με τον καρκίνο, ενώ μίλησε και για την απώλεια της όρασής της αλλά και πώς η πίστη της τη βοήθησε να ξεπεράσει τα προβλήματά της.

«Ανακάλυψα ότι είχα όγκο όταν πια είχε μεγαλώσει πολύ, όταν ο μικρός γιος μου ήταν τριών ετών. Η γυναικολόγος μου ‘έφυγε’ από καρκίνο, τη λάτρευα, ήταν η γυναίκα που με βοήθησε να φέρω στον κόσμο δύο παιδιά. Η απώλεια της όρασής μου ήταν συνέπεια της υπερβολικής δόσης κορτιζόνης που έπαιρνα», τόνισε.

«Έκλαιγα, προσευχόμουν, ξεσπούσα»

«Πάντα πίστευα στον Θεό. Η σχέση μου με το θείο στοιχείο υπάρχει από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι. Στην εφηβεία πήγαινα στην εκκλησία αντί για βόλτα με τις φίλες μου. Έκλαιγα, προσευχόμουν, ξεσπούσα και όταν έβγαινα ήμουν ήρεμη. Πάντα κάνω τον σταυρό μου πριν βγω στην σκηνή», υπογράμμισε.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, αλλά και την σχέση που έχει με τη γιαγιά της, είπε: «Η γιαγιά μου, Καίτη Γκρέι, είναι θρύλος. Μου έβαλε το μικρόβιο για το τραγούδι. Έζησα πάρα πολύ μαζί της στα παιδικά μου χρόνια και έχω πολύ γλυκές αναμνήσεις από την φροντίδα που μου προσέφερε. Η ζωή τα έχει φέρει έτσι και η επικοινωνία χάνεται μερικές φορές. Δε νιώθω πολύ καλά με αυτό».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.Διαβάστε Ακόμα