Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΈγκυος η Γαία Μερκούρη; Γίνεται γιαγιά σε επτά μήνες η Ελένη Μενεγάκη;...

Έγκυος η Γαία Μερκούρη; Γίνεται γιαγιά σε επτά μήνες η Ελένη Μενεγάκη; Το πρωτοσέλιδο που έφερε πανικό

Η Γαία Μερκούρη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, αφού σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού “Yes”, περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Άγγελο Λάτσιο.

Η συγκίνηση της Ελένης Μενεγάκη για την εγκυμοσύνη της Γαίας Μερκούρη

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το περιοδικό, η συγκίνηση της Ελένη Μενεγάκη είναι μεγάλη και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την χαρά που ήρθε στο σπίτι της.

Μάλιστα, το πρώτο άτομο με το οποίο το μοιράστηκε η παρουσιάστρια ήταν η μητέρα της, στην οποία φέρεται, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, να ανακοίνωσε πως ο Άγγελος Λάτσιος επρόκειτο να γίνει πατέρας, αφού η Γαία Μερκούρη είναι δύο μηνών έγκυος.

«Θα γίνω γιαγιά στα 53 μου», υπογράμμισε η Ελένη Μενεγάκη, επισημαίνοντας στη Ζέτα Μισόκαλου ότι θα αποκτήσει το πρώτο δισέγγονό της.

Ακολούθησε ένα κλίμα ευφορίας στο σπίτι της Ελένης, η οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Άγγελο Λάτσιο και εγκρίνει τη σχέση του με τη Γαία Μερκούρη.

Δύο μηνών έγκυος η Γαία Μερκούρη

Σύμφωνα με όσα σημειώνονται στο δημοσίευμα, ο Άγγελος Λάτσιος της ανακοίνωσε ότι σύντομα θα έρθουν τα ευχάριστα και τα προφητικά όνειρα που είχε δει, θα επαληθευτούν και σε περίπου επτά μήνες, η Ελένη Μενεγάκη θα γίνει γιαγιά.

Γαία Μερκούρη έγκυος

 

Πηγή: Enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα