Ο Νίκος Κοκλώνης μιλάει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή

Ο Νίκος Κοκλώνης μιλάει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή

Καλεσμένος στο "Πάμε Δανάη", ο Νίκος Κοκλώνης δεν δίστασε να αναφερθεί στις φήμες γύρω από την προσωπική του ζωή, ενώ αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές της πορείας του μέχρι σήμερα.

 

Σε ερώτηση της καλής του φίλης, Δανάης Μπάρκα, για τα προσωπικά του, εκείνος απάντησε: "Να το πω; Δεν είμαι ελεύθερος! Το ξέρει το παιδί... Απλά γι' αυτό παχαίνω, επειδή δεν είμαι ελεύθερος".

Τελικα απολαμβανει αυτο που κανει;

"Δεν προλαβαίνω να σκεφτώ. Το Σάββατο είναι το live του J2US και όλη την επόμενη εβδομάδα σκέφτομαι τι θα κάνουμε το επόμενο Σάββατο. [...] Να πω την αλήθεια; Εμένα κάτι με τρώει μέσα μου, να διαλέγω τα τραγούδια. Έβαλα τον Γιώργο Θεοφάνους, αλλά το χεράκι μου το βάζω. Είναι δύο ή τρία ζευγάρια που περιμένω πώς και πώς να έρθει το Σάββατο να τα δω. Ας πούμε το ένα είναι ο Τρύφωνας, που αύριο θα πει ένα τραγούδι που του έχω παραγγείλει από την προηγούμενη σεζόν, το "Η Σουλτάνα η Φωφώ”" είπε αρχικά με πολύ χιούμορ.

Στη συνέχεια της κουβέντας και με πιο σοβαρή διάθεση, ο Νίκος Κοκλώνης πρόσθεσε: "Εγώ ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένος και όταν τελείωσε η σχέση δεν ήθελα να χωρίσω. Τώρα εντάξει, μου έχει περάσει και δεν θέλω επίσης να χωρίσω. Τότε πήγα στον ΣΚΑΪ στην Άλκηστη Μαραγκουδάκη και μου λέει "Εσύ είσαι για καθημερινή, μεσημεριανή εκπομπή”. Εγώ της λέω ότι θέλω να κάνω μία εκπομπή με ταξίδια και celebrities και έτσι δημιουργήθηκε το Celebrity Travel. Όταν άνοιξε για πρώτη φορά το φως μπροστά μου και η κάμερα, τα ξέχασα όλα δεν ήξερα τι να πω. Φοβήθηκα πως δεν θα τα καταφέρω. Στην αρχή είπα ότι δεν θέλω να με βλέπω, τώρα με βλέπω. Δεν έχω καταλάβει αν ο κόσμος θέλει τον Κοκλώνη ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει ή να είναι συγκρατημένος. Στο αυτί μου ακούω συνέχεια "μην το πεις αυτό”".