Λάουρα Νάργες: Δεν την αναγνωρίσαμε! Η τεράστια αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

Λάουρα Νάργες: Δεν την αναγνωρίσαμε! Η τεράστια αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

«Μία χαρούμενη μελαχρινή» είχε ανακοινώσει η Λάουρα Νάργες πως έγινε, όταν πριν από πέντε μήνες έβαψε τα μαλλιά της. 

 

Η παρουσιάστρια που ήταν επί 13 χρόνια μια λαμπερή ξανθιά, look με το οποίο την γνωρίσαμε, θέλησε να σκουρύνει την απόχρωσή της στα τέλη του Μάη. Ούσα η εξαίρεση στον κανόνα που θέλει την πλειοψηφία των γυναικών να ανοίγουν το χρώμα των μαλλιών τους λίγο πριν μπει το καλοκαίρι, φάνηκε αποφασισμένη για μια δυναμική αλλαγή.

Έκτοτε, με τα μαλλιά της σταδιακά να «ανοίγουν»- πιθανότατα λόγω μη ανανέωσης της σκούρας βαφής αλλά και της επίδρασης του ήλιου, την βλέπαμε με ένα πολύ γλυκό καστανόξανθο ή αλλιώς honey blonde.

ώρα λοιπόν ήρθε η ώρα για μια νέα, ακόμη μεγαλύτερη αλλαγή, καθώς η Λάουρα επενέβη τόσο στο μήκος όσο και στο χρώμα των μαλλιών της, εγκαινιάζοντας ένα νέο κούρεμα με Dua Lipa inspired απόχρωση. Ειδικότερα, υιοθέτησε ένα μακρύ καρέ που καταλήγει στο ύψος των ώμων της, χωρίς φιλάρισμα, ενώ τα έβαψε ακόμη πιο σκούρα από την προηγούμενη φορά, σε ένα καστανό σοκολατί.

Μάλιστα, το αποτέλεσμα δεν είναι ενιαίο, αφού ακολουθώντας ένα από τα τελευταία hair trends που καθιέρωσαν στην pop culture stars όπως η Dua Lipa, έβαψε τις δύο μπροστινές της τούφες ξανθιές πλατινέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes) στις