Νικολέττα Ράλλη: Το ασυνήθιστο πρόβλημα υγείας μετά τη γέννηση της κόρης της (ΦΩΤΟ)

Νικολέττα Ράλλη: Το ασυνήθιστο πρόβλημα υγείας μετά τη γέννηση της κόρης της (ΦΩΤΟ)

Η Νικολέττα Ράλλη έφερε στον κόσμο την κόρη της πριν από τέσσερις μήνες και έκτοτε είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Ωστόσο, η μητρότητα δεν είναι μόνο όμορφες στιγμές αλλά και πολλή κούραση για τις μαμάδες.

Η ίδια μίλησε για πρώτη φορά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Ανδρούτσο.

 

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τέσσερις μήνες μετά την γέννηση της κόρης της.

Η παρουσιάστρια πραγματοποίησε ένα Q&A και εκεί ανέφερε ότι αντιμετωπίζει ένα μικρό θέμα με την μέση της, αλλά και τους δύο καρπούς της.

Συγκεκριμένα, η follower της την ρώτησε:

"Μετά την γέννα είχες θέμα με τη μέση; 6 μηνών ο μπέπης και ακόμα υποφέρω".

Και η Ράλλη απάντησε:

"Έχω ένα μικρό θέμα με την μέση, έχω τεράστιο θέμα και με τους δύο καρπούς! Ζωή να έχουν".

Δείτε την απάντηση της Νικολέττας Ράλλη σε follower της:

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΛΗ

Το πρόβλημα με τις φωνητικές της χορδές

Αυτό δεν ήταν το μόνο πρόβλημα υγείας της Νικολέττας Ράλλη, η οποία πριν από ένα μήνα αποκάλυψε ότι είχε πολύποδα στις φωνητικές της χορδές, με συνέπεια να βρίσκεται σε υποχρεωτική αφωνία για αρκετό διάστημα. Ακόμα είχε γράψει ότι μάλλον θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργείο για να τον αφαιρέσει.

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΛΗ

Ο πολύποδας των φωνητικών χορδών είναι ένας σαφώς αφορισμένος σχηματισμός, στρογγυλός, ερυθρός και λείος. Χαρακτηριστική θέση εμφάνισής του είναι στο μέσο των φωνητικών χορδών.

Συνήθως προκαλείται από την κακή χρήση της φωνής σε συνδυασμό με το κάπνισμα. Αναφέρεται ότι είναι πιθανό να δημιουργείται από μικροαιμορραγίες των φωνητικών χορδών, κατόπιν βίαιης δόνησής τους.

Τις περισσότερες φορές προκαλεί βράγχος φωνής, χωρίς πόνο. Στην περίπτωση, που πρόκειται για μισχωτό πολύποδα, μπορεί να προβάλλει ανάμεσα στις φωνητικές χορδές, προκαλώντας διαλείπουσα αφωνία (διαλείμματα στη φωνή).