Αλησμόνητη η ομορφιά της Αναστασίας Παντούση-Η ολόσωμη φωτό με μπικίvι μας άφησε με το σαγόνι στο πάτωμα!

Αλησμόνητη η ομορφιά της Αναστασίας Παντούση-Η ολόσωμη φωτό με μπικίvι μας άφησε με το σαγόνι στο πάτωμα!

Η Αναστασία Παντούση ήταν η πανέμορφη πρωταγωνίστρια με το αγγελικό πρόσωπο της πολυαγαπημένης σειράς του Open, Κόκκινο Ποτάμι.

Το Κόκκινο Ποτάμι αποτέλεσε δραματική σειρά που αφορά πραγματικά γεγονότα γύρω από την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Η Αναστασία Παντούση λοιπόν, γνωστή στην σειρά ως Ιφιγένεια, από την…πρώτη στιγμή σε αυτή την υπέροχη σειρά μας συγκίνησε με την εξαιρετική της ερμηνεία που απέδωσε με το καλύτερο τρόπο τον πόνο και τα βάσανα που πέρασε ο απόδημος ελληνισμός του Πόντου που ξεριζώθηκε με τον πιο βίαιο τρόπο από τα πάτρια εδάφη των προγόνων του.

Η Αναστασία γεννήθηκε στην Αθήνα και ολοκλήρωσε τις σπουδές της σε μουσικό σχολείο ενώ σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε τις σπουδές της ως νηπιαγωγός. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική ξεκινώντας σπουδές και σε αυτό το αντικείμενο.

Πέρα από πολύ ταλαντούχα ηθοποιός όμως είναι και μία πανέμορφη σαγnνευτική γυναίκα με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και αψεγάδιαστο κοpμί. Δείτε την μόνο με το μαγιό της στις φετινές της διακοπές να μοιράζει ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My summer girl ❤️ ? Anastasia Padousi ? @anastasia_padousi_official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ anastasia_padousi_ στις