Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Σπύρος Δημητρίου: Παντρεύτηκαν στις Σπέτσες (ΦΩΤΟ)

Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Σπύρος Δημητρίου: Παντρεύτηκαν στις Σπέτσες (ΦΩΤΟ)

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν σήμερα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου. 

 

Τα δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να αναβάλλει τον γάμο του μετά τα νέα μέτρα που εξέδωσε η Κυβέρνηση για την πανδημία του κορονοϊου. Όμως όπως έγινε γνωστό μέσω του asist.gr και της Μαίρης Αυγερονοπούλου, η τραγουδίστρια και ο δικηγόρος παντεύτηκαν σήμερα στις Σπέτσες με κουμπάρα τη Σάννυ Μπαλτζή και ακόμη δύο φίλους τους.

Το ζευγάρι είχε στο πλευρό του μόνο τους δικούς τους ανθρώπους, ενώ όλα στήθηκαν με άκρα μυστικότητα! Να θυμίσουμε πως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει επιλέξει το νυφικό της να είναι δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη.

Στην εκκλησία έφτασε, όπως δημοσιεύει το Tlife, πρώτα ο γαμπρός και στη συνέχεια η νύφη όπως άλλωστε προβλέπουν και τα έθιμα. Και οι δυο έφτασαν στο εκκλησάκι με καϊκι όπως άλλωστε και οι λιγοστοί καλεσμένοι τους. Ο Σπύρος Δημητρίου επέλεξε να φορέσει λευκό κοστούμι και λευκά παπούτσια με μαύρο παπιγιόν ενώ η νύφη επέλεξε ένα επίσης ολόλευκο και ρομαντικό νυφικό δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη. Φυσικά τη νύφη «παρέδωσε» στον γαμπρό ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος. Με το που έφτασε το καϊκι της νύφης οι λιγοστοί καλεσμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.

Κουμπάροι του ζευγαριού είναι ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, με τη σύζυγο και συνάδελφό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου και η στιχουργός Σάννυ Μπαλτζή.

 

nif.jpg

zoyuganeli4.jpg