Βικτώρια Χαλκίτη: Η εξομολόγηση για τις εξωσωματικές μέχρι να μείνει έγκυος

Βικτώρια Χαλκίτη: Η εξομολόγηση για τις εξωσωματικές μέχρι να μείνει έγκυος

Τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να φέρει στον κόσμο τον γιο της αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day η Βικτώρια Χαλκίτη.

 

Η γνωστή τραγουδίστρια, μίλησε από καρδιάς και έδωσε το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες να μην το βάζουν κάτω.

Η 47χρονη σήμερα Βικτώρια έχει έναν γιο 4 ετών, τον Φίλιππο, τον οποίο απέκτησε μετά από μια προσπάθεια 8 ετών μέχρι να μείνει έγκυος.

 

Ταλαιπωρήθηκα 8 χρόνια

Ακόμα δήλωσε ότι ο γιος της δεν θέλει αδελφάκι και ευτυχώς γιατί θα ήταν δύσκολο για εκείνη, όπως είπε:

"Δεν θέλει αδελφάκι και ευτυχώς που δε θέλει γιατί είναι δύσκολο να γίνει. Ταλαιπωρήθηκα 8 χρόνια για να μείνω έγκυος και είχα κάνει 6, 7 εξωσωματικές"

Το μήνυμα στις γυναίκες που προσπαθούν

"Σε κάθε γυναίκα, όμως, που παλεύει να κάνει παιδί θα της έλεγα να μην τα παρατήσει ποτέ. Ο επιμένων νικά" συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, η Βικτώρια Χαλκίτη.

Η κατάθλιψη, οι δυσκολίες και η τελευταία φορά που πέτυχε

"Από τότε που παντρευτήκαμε με τον Γιώργο, θέλαμε πάρα πολύ να γίνουμε γονείς. Και ειδικά όταν έμαθα ότι η μητέρα μου είχε καρκίνο, ήθελα πάρα πολύ να αποκτήσω παιδί γιατί θεωρούσα ότι ένα εγγονάκι θα την κρατούσε στη ζωή. Έκανα πέντε εξωσωματικές μέχρι να καταφέρω να μείνω έγκυος και κάθε φορά που δεν πετύχαινε, απογοητευόμουν. Ειδικά την πρώτη φορά, που η μητέρα μου ήταν άρρωστη, όταν έμαθα ότι δεν πέτυχε η εξωσωματική, έπαθα μια ελαφριά κατάθλιψη και για ένα διάστημα τα έβλεπα όλα μαύρα".

"Πηγαίνοντας για μια απλή γυναικολογική εξέταση, εκεί που είχα πει στον εαυτό μου πως δεν θα κάνω άλλη εξωσωματική, με έπεισε ο γιατρός μου να προσπαθήσω μια τελευταία φορά".

"Του είπα, αλλά επέμενε γιατί πίστευε πως θα τα καταφέρω. Το συζήτησα με τον άντρα μου και αποφασίσαμε να ξαναδοκιμάσουμε. Και ήταν η μοναδική φορά που δεν πιστεύαμε ότι θα καταφέρουμε να γίνουμε γονείς. Το κάναμε περισσότερο για να είμαστε εντάξει με την συνείδηση μας".