Τρεις Χάριτες: Ραγίζει καρδιές πρωταγωνίστρια: Η ζωή μου είναι εφιαλτική

Τρεις Χάριτες: Ραγίζει καρδιές πρωταγωνίστρια: Η ζωή μου είναι εφιαλτική

Έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό ως «Μπεμπέκα» στην ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά του Μega «Τρεις Χάριτες».

 

Η γνωστή ηθοποιός του κινηματογράφου και της τηλεόρασης Άννα Κυριακού έπαιξε δίπλα σε σπουδαία ονόματα, ενώ ερμήνευσε ρόλους συμμετέχοντας σε παραγωγές με τους Βασίλη Λογοθετίδη, Κατίνα Παξινού και Κάρολο Κουν. Γεννημένη το 1929 στην Αθήνα, σπούδασε στη Σχολή του Εθνικού θεάτρου και στη Σχολή Σαρλ Ντιλέν στο Παρίσι ενώ ντεμπούτο έκανε στα 20 χρόνια της, με την ταινία «Ερωτικό παιχνίδι».
 

Υπήρξε παντρεμένη με τον αρχιτέκτονα, Μαργαρίτη Αποστολίδη, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο. Σήμερα είναι 91 ετών και ζει στην Αθήνα. Η ίδια άνοιξε την καρδιά της στο για όλα όσα συμβαίνουν.

«Σας έχω λείψει γιατί -έχω γεράσει. Είμαι υπερήλιξ πλέον. Έχω τρεις ηλικίες Από τα φρύδια και πάνω 25 χρόνων, γιατί το μυαλό μου δουλεύει. Από τα φρύδια μέχρι τα γόνατα μεσήλιξ. Από τα γόνατα και κάτω υπερήλιξ».

Όσον αφορά μια ενδεχόμενη επιστροφή της στα καλλιτεχνικά δρώμενα, το αποκλείει:

«Τώρα πια; Εγώ έχω αποσυρθεί και από το θέατρο και από την τηλεόραση». Ποια είναι η γνώμη της για τη σημερινή τηλεόραση; «Δεν μου αρέσει. Έχουν καταστρέψει την ελληνική γλωσσά. Μιλάνε τόσο γρήγορα, σαν να είναι στο Ίντερνετ», σχολιάζει.

Γυρνώντας το χρόνο πίσω, στις «Τρεις Χάριτες» του Mega, η τηλεοπτική «Μπεμπέκα» αποκάλυψε αν διατηρεί ακόμα επαφές με τις γνωστές πρωταγωνίστριες:

«Οι “Τρεις Χάριτες” με έχουν σημαδέψει. Ήταν καταπληκτικό το κείμενο και το σενάριο. Ήταν αριστούργημα! Θυμάμαι γυρίσματα όπου ξεκαρδιζόμασταν στα γέλια. Σήμερα, δεν κρατάμε επαφές. Που και που κανένα τηλέφωνο… Με στενοχωρεί αυτό. Κάθε μέρα που περνάει η ζωή μου είναι εφιαλτική. Μόνοι μας ερχόμαστε, μόνοι μας φεύγουμε», λέει στο Secret.