Αγγελική Δαλιάνη: Η άγνωστη αποκάλυψη για τη «Μαρία, την άσχημη», δώδεκα χρόνια μετα

Αγγελική Δαλιάνη: Η άγνωστη αποκάλυψη για τη «Μαρία, την άσχημη», δώδεκα χρόνια μετα

 

Δώδεκα χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς «Μαρία, η άσχημη», η Αγγελική Δαλιάνη μιλάει στο «Πάμε Δανάη» για όσα βίωσε τότε αλλά και τα χρόνια που ακολούθησαν.

 

 «Δεν φανταζόμουν ούτε την επιτυχία μέχρι σήμερα, ούτε την επιτυχία πριν 12 χρόνια» παραδέχθηκε η γνωστή ηθοποιός, συμπληρώνοντας: «Και η κόρη μου δεν είχε γεννηθεί τότε, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχει "κολλήσει" με το σήριαλ. Έχει δει επεισόδια, αλλά... Παρόλα αυτά μου κάνει εντύπωση που παιδάκια στην ηλικία της κόρης μου και λίγο πιο μικρά, όταν με βλέπουν έρχονται με την ίδια θέρμη που έρχονταν και τότε παιδιά αντίστοιχης ηλικίας».

Πώς πήρε τον ρόλο της Μαρίας; Η ίδια θυμήθηκε: «Ήταν καλοκαίρι του 2006, Αύγουστος και έμαθα από συναδέλφους σε μια παράσταση που ήμουν ότι γίνεται οντισιόν για μία καινούργια καθημερινή σειρά στο MEGA. Αποφάσισα να πάω! Θα ήταν σίγουρα έξι ή εφτά οντισιόν, κράτησαν ένα μήνα. Όσο λιγόστευαν τα άτομα, δηλαδή στην πρωτελευταία οντισιόν ήμασταν τέσσερα και στην τελευταία δύο άτομα, εκεί θεωρούσα πια πως το θέλω πολύ».

Τελικά χάρηκε την επιτυχία της σειράς; «Δεν ξέρω αν το χάρηκα τόσο. Χαιρόμουν την τόσο μεγάλη επιτυχία και που με συναντούσε ο κόσμος. Ήμουν όμως πάνω από δεκαπέντε ώρες τη μέρα σε στούντιο, που εκ των υστέρων λέω "έλα ρε συ κοίτα τι έγινε"» παραδέχθηκε.

Μάλιστα, η Αγγελική Δαλιάνη αποκάλυψε πως ήταν δική της επιλογή μέχρι τη «μεταμόρφωση» της Μαρίας στη σειρά να εμφανίζεται σε εκπομπές όχι ως Αγγελική αλλά ως ο ρόλος που υποδυόταν στη σειρά. «Όταν έγινε η αλλαγή και πήγαινα πια ως Αγγελική, η πρώτη ήταν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πρωινό του MEGΑ, ενώ είχα δώσει τόσες συνεντεύξεις ως "Μαρία" είχα τέτοιο άγχος... Ίδρωναν οι παλάμες, έτρεμαν τα χέρια μου...» τόνισε.

Τέλος, η Αγγελική Δαλιάνη ανέφερε: «Τέτοιες επιτυχίες δεν γίνονται συχνά και μπορεί να έρθουν και μια φορά στη ζωή σου!».