Η Βίκυ Χατζηβασιλείου κρεμάστηκε ανάποδα και τα είδαμε όλα

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου κρεμάστηκε ανάποδα και τα είδαμε όλα

Πάντα προσεγμένη και σικάτη, φωτίζει το πλατό και όπου κι αν παρουσιάζεται τραβάει τα βλέμματα σαν μαγνήτης.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ανήκει στις γυναίκες που δεν γερνούν ποτέ. Αντιθέτως κιόλας όσο περνούν τα χρόνια γίνεται ακόμα πιο όμορφη και εντυπωσιακή. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε και ένα άλλο ταλέντο της, το τραγούδι.

Μετά την συμμετοχή της στη σκηνή του “Just The 2 Of Us” όλοι πάθαμε πλάκα με τις φωνητικές της δυνατότητες, ενώ έφτασε μέχρι και τον τελικό. Εξαιρετικός άνθρωπος με ηθική, αξίες και ιδανικά, ενώ είναι τρομερά μορφωμένη και καλλιεργημένη.
 

Πριν από κάποιες μέρες ανέβασε μια φωτογραφία της στα social media από τη μαγευτική Αίγινα και η αλήθεια είναι ότι μας έπεσε το σαγόνι, με τα ακροβατικά της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καμιά φορά χρειάζεται πρώτα να τα δεις όλα ανάποδα για να βρεις τις ισορροπίες σου.!.? Ειδικά σε τεντωμένο σχοινί....?? Χαρούμενη Κυριακή! ❤ #sunday #sundaymood #goodenergy #balance #powerful #sea #rope #έτσιγιαναμηβαριόμαστε #παλιαμουτεχνηκοσκινο #vikyhatzivasiliou #omorfamystikagr #omorfamystikaapp #mybooks #αλλαξεζωήκαισώμασε42ημέρες #mynewbook #κάντονασυμβείτώρα #myyoutubechannel #vicky'svita

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EVRIDIKI CHATZIVASILEIOU (@vikyhatzivasiliou) στις