Τζένη Χειλουδάκη: Θα ήθελα να ξεγράψω όλη αυτή την περίοδο της απόλυτης ξεφτίλας μου

Τζένη Χειλουδάκη: Θα ήθελα να ξεγράψω όλη αυτή την περίοδο της απόλυτης ξεφτίλας μου

Η Τζένη Χειλουδάκη μιλάει για πρώτη φορά για τις πιο σκοτείνες μέρες της ζωής της καθώς και για την απόλυτη ξεφτίλα που, όπως παραδέχθηκε,  βίωνε στην τηλεόραση. 

 

Πιο συγκεκριμένα, η εκκρηκτική τηλεπερσόνα που μονοπώλησε για χρόνια τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά και τις μεσημεριανές εκπομπές της περασμένης δεκαετίας, έκανε τον δικό της απολογισμό μίλησε στον Γιώργο Κουτσουρλή και το ZinaPost τονίζοντας: 

«Τίποτα δεν ξεχνιέται άσχημο ή όμορφο. Μένει μέσα στις μνήμες σου και άλλοτε σε στοιχειώνει άλλες φορές σου δίνει ενεσούλες τονωτικές ώστε να προχωρήσεις. Πολλά τα λάθη στη ζωή μου αλλά και πολλές οι στιγμές που ούρλιαξα ναι, τα κατάφερες. Μακάρι να είχα ένα μηχανισμό στη θέση της καρδιάς και ένα κομπιουτεράκι στη θέση του μυαλού μου».

Στη συνέχεια, μίλησε για την αλλαγή στην εμφάνιση της, τα παραπανίσια κιλά της που ήταν «μια τιμωρία για τον εαυτό της» αλλά και τη μεγάλη απόφαση που πήρε να προσέξει ξανά τον εαυτό της. «Αφέθηκα με σχέδιο, ήθελα να τιμωρήσω τη Χειλουδάκη την νάρκισσο εκείνη την τύπισσα μέσα μου, που τρεφόταν με μαρούλια και χτυπιόταν στα γυμναστήρια 2 ώρες, που ήταν υπερφίαλη, ματαιόδοξη και είχε πάρει τα ηνία για πολλά χρόνια. Αυτή η ξένη με βοήθησε σε πολλά πράγματα στη ζωή μου δεν θα πω ψέματα αλλά συνάμα με κατέστρεψε. Έπρεπε λοιπόν να την τσακίσω με τον μοναδικό τρόπο που θα την πονούσε. Αρχικά, καταστρέφοντας την εικόνα της. Την έθαψα κάτω από τόνους λίπους. Την άφησα αφτιασίδωτη δίχως μακιγιάζ πεντικιούρ και βαμμένα πλατινέ μαλλιά» δήλωσε.

 Μάλιστα, η ίδια πρόσθεσε: «Κατάλαβα ότι θα έπρεπε λίγο να κοιτάξω και την υγεία μου γιατί τόσα χρόνια σε μάχες με το τέρας μέσα μου θα έχανα τον πόλεμο για την ζωή μου. Αποφάσισα λοιπόν ότι η τιμωρία έπρεπε να σταματήσει ,να αρχίσω σιγά διατροφή, να κάνω τις εξετάσεις μου όντας μεγαλοκυρά πια και να αθλούμαι έστω λιγουλάκι. Άλλωστε αυτή είναι κλειδωμένη πλέον και δεν θα ξαναβγεί ακόμα και συλφίδα να ξαναγίνω»

Η Τζένη Χειλουδάκη πάντως δεν διστάζει να παραδεχθεί πως έκανε λάθη στην πορεία της: «Θα ήθελα να ξεγράψω όλη αυτή την περίοδο της απόλυτης ξεφτίλας μου στις εκπομπούλες στις κιτρινοφυλλάδες και στα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Θεωρώ ότι ήταν η εποχή της απόλυτης ισοπέδωσης μου ,του πάτου και του εκμηδενισμού μου ως σκεπτόμενη οντότητα. Εκεί δεν με συγχωρώ»