Ασυναγώνιστα τα πίσω προσόντα της Μίνας Αρναούτη-Η φίλη του Παντελίδη θα σου κάψει την… καρδιά!

Ασυναγώνιστα τα πίσω προσόντα της Μίνας Αρναούτη-Η φίλη του Παντελίδη θα σου κάψει την… καρδιά!

Την Μίνα Αρναούτη την γνωρίσαμε μετά την σχέση της και το ατυχές δυστύχημα με τον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.Χρειάστηκαν πάρα πολλά χειρουργεία για να επανέλθει,

αλλά το χειρότερο ήταν τα λόγια που ειπώθηκαν για αυτήν. Πολλά ακούστηκαν, δικαστήρια, μηνύσεις και δεν συμμαζεύεται, καθώς τα πάντα και όλοι έχουν στραφεί εναντίον της……

Την γνώρισε όλη η Ελλάδα μέσα από ένα δυσάρεστο γεγονός που πάγωσε όλη την χώρα πριν από τέσσερα ολόκληρα χρόνια, όπου κόπηκε απότομα το νήμα της ζωής του πασίγνωστου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Η κοπέλα βρισκόταν μαζί του στο ίδιο αυτοκίνητο και τα επόμενα χρόνια ήταν για εκείνη ένας εφιάλτης.
 

Πρόσφατα είχε δηλώσει ότι είναι σε μια φάση που περιμένει να αρχίσει να δουλεύει σιγά σιγά, γιατί μετά από αυτό που πέρασε δεν εργαζόταν. Αυτό που ίσως να μην ξέρουν πολλοί είναι πως η Μίνα έχει ξαναχτυπηθεί από τη μοίρα, καθώς στην ηλικία των 12 έχασε τον πατέρα της και πάλι από δυστύχημα, σε ηλικία μόνο 33 ετών!

Μετά από όλα αυτά λοιπόν προσπαθεί να επανέλθει, να ξαναγυρίσει στην κανονική της ζωή και γενικά να ανανεωθεί, αφήνοντας πίσω όλα αυτά που συνέβησαν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Εδω ας πουμε ενιωθα ικανοποιημενη απ τη ζωη μου #santorinilove ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mina Arnaouti ?? (@mina.arnaouti) στις