Ιωάννα Τούνη: Το ροζ βίντεο και η αποκάλυψη για τον χωρισμό της

Ιωάννα Τούνη: Το ροζ βίντεο και η αποκάλυψη για τον χωρισμό της

Η Ιωάννα Τούνη ήταν η πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή, The 2night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε ανοιχτά για το ροζ βίντεο

που διέρρευσε και αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Χρήστο Τσεβρετζή.

 Η Ιωάννα Τούνη είπε αρχικά: «Εγώ το είδα πρώτη φορά τώρα. Δεν θες να φανταστείς πως ένιωσα. Δεν ήξερα για το βίντεο.Πήρα πάμπολλα μηνύματα από γυναίκες. Πήρα μηνύματα από γυναίκες που μου έδωσαν δύναμη. To ευχαριστώ είναι λίγο. Αλλά όσον αφορά τα δημόσια σχόλια είχε πάρα πολλά αρνητικά.
 

Μου έκανε εντύπωση ότι τα αρνητικά σχόλια τα έκαναν δημόσια και όχι σε direct. Μου στείλανε πολλές γυναίκες που είχαν βιώσει το ίδιο. Ακόμα και μία κοπέλα που μετακόμισε εξαιτίας αυτού στη Γερμανία. Το κακό είναι ότι κυρίως η γυναίκα σε μία τέτοια περίπτωση και ο άνδρας ο μάγκας.»!

Και πρόσθεσε: «Μου στοίχισε την τελευταία μου σχέση αυτή η ιστορία. Σίγουρα δεν το άντεξε ο πρώην σύντροφός μου. Ό,τι και να πω θα ακουστεί πολύ άσχημο για τον πρώην σύντροφό μου, οπότε καλύτερα να μην πω τίποτα. Είναι κάτι δύσκολο, προσπαθώ να μπω στη θέση του άλλου. Σίγουρα για εμένα ήταν πιο δύσκολο, αλλά ό,τι αντέχει ο καθένας. Όσοι άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή μας, εγώ το παίρνω για καλό, προχωράμε»!