Εύα Καϊλη: Πρόβα για το γάμο της με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι στη Ιταλία;

Εύα Καϊλη: Πρόβα για το γάμο της με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι στη Ιταλία;

Η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι κάνουν «πρόβα τζενεράλε» και για το δικό τους γάμο;

 

Η δυναμική Θεσσαλονικιά Ευρωβουλευτής κυκλοφορεί εδώ και καιρό με τον αγαπημένο της Φραντσέσκο Τζόρτζι και παρόλο που το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους όλοι πιστεύουν ότι είναι θέμα χρόνου να οδηγηθούν στα σκαλιά της εκκλησίας.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες ήταν στο γάμο ενός φιλικού της ζευγαριού στο Μιλάνο και δεν παρέλειψε να γράψει στην ανάρτησή της πως ένας ιταλικός γάμος είναι πάντα τέλειος!

Στα 41 της χρόνια η Εύα Καϊλή έχει σκεφτεί εδώ και χρόνια ότι θα ήθελε ένα παιδί, μάλιστα, όπως είχε δηλώσει «ο σκοπός μου είναι να είμαι με έναν άνθρωπο που να τον αγαπάω και να με νοιάζεται, να είμαστε καλά μαζί και αυτό να μας οδηγήσει στην οικογένεια». Μάλιστα όσοι τη γνωρίζοτν πιστεύουν ότι αυτή η ανάρτηση είναι μια προαναγγελία και για το δικό της γάμο.

Ο αγαπημένος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, με τον οποίο γνωρίστηκαν στις Βρυξέλλες, είναι ειδικός σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όλοι τους βλέπουν στις Βρυξέλλες να κυκλοφορούν μαζί σε νεανικά στέκια και γειτονιές που συχνάζουν οι εργαζόμενοι του κοινοβουλίου, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν αποδράσεις στην πατρίδα του, την Ιταλία.

31d898edb37e49d4ab5985bd95111da1.png

 

50e627facdac4f3390edb1043746f6c1.png