Ετοιμάσου να ιδρώσεις με το που δεις αυτή τη φώτο της Αθηνάς Οικονομάκου

Ετοιμάσου να ιδρώσεις με το που δεις αυτή τη φώτο της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας σόου-μπιζ. Πρόκειται για μια ταλαντούχα ηθοποιό,

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 2007, μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον», με το ρόλο της μαθήτριας Δόμνας Νίκα. Στη συνέχεια η τηλεοπτική της καριέρα απογειώθηκε μετά από….τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ξένιας Παππά στη σειρά του Mega Channel, «Η Ζωή της Άλλης» , έναν ρόλο που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, αλλά και την δυσκόλεψε αρκετά εφόσον την στιγμάτισε ως την τηλεοπτική κακιά.Το τελευταίο διάστημα πρωταγωνιστεί στην κωμική τηλεοπτική καθημερινή σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου.

Η Αθηνά είναι μία σπουδαία ηθοποιός με δυναμική προσωπικότητα που έχει πολλά να δώσει στην ελληνική τηλεόραση. Εκτός όμως από όλα αυτά είναι και πανέξυπνη, καθώς ασχολείται με πολλά πράγματα, εκτός από την υποκριτική. Κυκλοφορεί την δική της σειρά κοσμημάτων και αξεσουάρ και αποτελεί ένα fashion icon!

Τον Ιούνιο του 2019, ξεκίνησε σε συνεργασία με την Μαίρη Συνατσάκη δική τους σειρά ρούχων.Πρόκειται για ανήσυχο πνεύμα, που τολμάει νέα πράγματα και δεν επαναπαύεται στα εύκολα και γνώριμα.

Η Αθηνά γεννήθηκε το 1986 στη Σκάλα Λακωνίας όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Το Γύθειο είναι η αγαπημένη της πόλη και όταν την επισκέπτεται λάμπει από ευτυχία!

Αν και ο Σεπτέμβρης έχει μπει και καλωσορίζουμε σταδιακά τον χειμώνα και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στην επιστροφή στα εργασιακά καθήκοντα και την ρουτίνα,η Αθηνά συνεχίζει τις διακοπές της και μας φέρνει έναν καλοκαιρινό αέρα μόνο με το μπικίvι της στο Instagram!