Η Έλενα Κρεμλίδου στο κρεβάτι

Η Έλενα Κρεμλίδου στο κρεβάτι

H mariposa της καρδιάς μας έχει δοκιμάσει την τύχη της ως τσιρλίντερ, μοντέλο, ραδιοφωνική παραγωγός, αλλά και συμπαρουσιάστρια σε τηλεοπτική εκπομπή.

Μια της κίνηση είναι ικανή να τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό. Η Έλενα Κρεμλίδου έχει δοκιμάσει να εμπλακεί στον χώρο των media με κάθε τρόπο και η αλήθεια είναι πως τα έχει πάει περίφημα.

Η γνωστή καλλονή έχει φανατικούς θαυμαστές, κάτι που σίγουρα θα καταλάβετε όταν δείτε τις φωτογραφίες στο προφίλ της. Η mariposa έχει το δυνατό της σημείο, που όλοι ξέρουμε, αλλά όπως έχει υποστηρίξει η ίδια διαθέτει και άλλα…προσόvτα! Η εκθαμβωτική νεαρή κατέβηκε από την Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει, όμως αυτό που την κέρδισε ήταν η μεγάλη της αγάπη, ο χορός.
 

Αυτή τη φορά την είδαμε να κυλιέται στο στρώμα της και πάθαμε ένα σοκ. Η κοπέλα είναι κινητή αμαpτία!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

✨ GIVEAWAY ✨ Σε συνεργασία με την @alfastrom.com.gr θελουμε να κάνουμε σε 2 από εσάς πιο ποιοτικό το ύπνο σας και σας δίνεται η ευκαιρία να κερδίσετε από ένα ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ στρώμα CLASSIC AAA (σε διάσταση της επιλογής σας) κάνοντας •Follow @alfastrom.com.gr & @elena_mariposa •Mention 3 φίλους σας Καλή επιτυχία σε όλους ✌? Ps. Όσο περισσότερα comments - τόσες περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε (Λήξη διαγωνισμού Δευτέρα 14/09)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Mariposa Kremlidou (@elena_mariposa) στις