Ρούλα Ρέβη: Διέγραψε τις φωτογραφίες των παιδιών της-Το μήνυμά της

Ρούλα Ρέβη: Διέγραψε τις φωτογραφίες των παιδιών της-Το μήνυμά της

Πέντε ετών έγιναν τα δίδυμα της Ρούλας Ρέβη και η ευτυχίας της δεν περιγράφεται!

 

Μάλιστα με αφορμή τα πέντε αυτα χρόνια, δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες των παιδιών όπου έδειχνε μάλιστα καθαρά τα πρόσωπά τους. Φωτογραφίες που λίγο αργότερα ωστόσο διέγραψε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
 

Ο λόγος που αφαίρεσε τις φωτογραφίες των παιδιών της και το ευχαριστώ στους διαδικτυακούς της φίλους για τις άπειρες ευχές τους.

Όπως η ίδια έγραψε ήθελε μόνο την ημέρα των γενεθλίων τους να μας δείξει το πώς είναι τα παιδιά της σήμερα:

Σας ευχαριστώ για την υπεροχη ενέργεια και τις ατέλειωτες ευχές δημόσια και μη για τα παιδιά μας... έχω δηλώσει πως όταν ένας άνθρωπος είναι περήφανος για κάτι πρέπει να το φωνάζει!! Για να τον ακούν και όλοι εκείνοι που μπορεί να πιστεύουν πως περήφανους μας κάνει ένα καλό αμαξι, τα χρηματα στην τράπεζα, τα σπίτια ,τα ωραία κορμιά που εδώ μέσα δεν ξεχνά ο κόσμος να μας τα δείχνει πολύ συχνότερα από όσο επιτρέπει η γοητεία του άγνωστου ,και μετά δεν έχουμε τίποτα να φανταστούμε μόνοι μας και βαριόμαστε όταν γνωρίζουμε κάποιον λες και ήδη τον ξέρουμε 100 χρόνια αφού όλα μας τα έχει δείξει πια! Τα παιδιά μου τα δείχνω και θα τα δείχνω όσο θα αλλάζουν και όταν θα είναι οι προσωπικότητες που εκείνα επιλέξουν θα σταματήσω γιατι ναι τότε δεν θα έχω το δικαίωμα στα αλήθεια .! Μου θυμίζουν τι κατάφερα και τι μπορώ να τους πω ότι και εκείνα μπορούν να καταφέρουν! Έτσι αφού τελείωσαν τα γενέθλια μας για φέτος ήρθε η άμαξα κολοκύθα και πήρε πίσω τον πρίγκηπα και την πριγκηπισα μου για να συνεχίζουν να αλλάζουν και να εξερευνούν την άγνωστη , γλυκιά ζωή με φαντασία και στο φως ??σας ευχαριστώ πολύ ??»