Ποιες γνωστές ηθοποιοί αποκτούν ρόλο στη viral ενότητα του «Ευτυχείτε»;

Ποιες γνωστές ηθοποιοί αποκτούν ρόλο στη viral ενότητα του «Ευτυχείτε»;

Άνεμος ανανέωση υπάρχει στα «Διλήμματα» της Κατερίνας Καινούργιου.

 

Μπορεί να ακούγονταν έντονα το τελευταίο διάστημα ότι η αμφιλεγόμενη, πλην όμως επιτυχημένη από πλευράς τηλεθέασης ριάλιτι στήλη της εκπομπής «Ευτυχείτε» δε θα συνεχιζόταν φέτος, ωστόσο, φαίνεται πως ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος έχει αναλάβει καθήκοντα συμπαραγωγού στο πρωινό του Open έχει εντελών διαφορετική άποψη.

Σύμφωνα με την “Espresso” και με πληροφορίες από το youfly.gr ήδη δύο γνωστά πρόσωπα από τον χώρο της υποκριτικής συζητούν για να ενταχθούν στην εν λόγω ενότητα.

Συγκεκριμένα, ένα πρόσωπο που έχει δεχθεί πρόταση και είναι πολύ κοντά στις υπογραφές είναι η Καίτη Φίνου. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία έχει δεχθεί τα τελευταία χρόνια το χτύπημα της μοίρας χάνοντας αγαπημένους της ανθρώπους, βλέπει πολύ θετικά την πρόταση αυτή, καθώς είναι ένας τρόπος να αφήσει πίσω της τα κακά και να ξεχαστεί με τη βοήθεια της δουλειάς που τόσο αγαπά.

Παράλληλα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του, πρόταση για τα “Διλήμματα” της Καινούργιου έχει δεχθεί και η Αλίκη Κατσαβού, η οποία όμωβς δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα την αποδεχθεί.