Γιώργος Μαυρίδης: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη σύντροφό του

Γιώργος Μαυρίδης: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη σύντροφό του

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του βιώνει ο Γιώργος Μαυρίδης. 

 

Ο παρουσιαστής και tattoo artist είναι ζευγάρι με την ψυχολόγο, Κρίστη Καθάργια, με την οποία επρόκειτο να παντρευτούν. Ωστόσο, τόσο καιρό δεν είχε κάνει κάποια ανάρτηση με τους δυο τους.

Το βράδυ του Σαββάτου, με αφορμή τη συμπλήρωση του ενός χρόνου από τη σωτηρία της μικρής του σκυλίτσας, Τσίχλας αποφάσισε να δημοσιεύσει μια κοινή φωτογραφία με τη σύντροφό του.

«Ένα χρόνο πριν, μπήκε στην ζωή μας η Τσίχλα. Περάσαμε τόσα πολλά μαζί, παλέψαμε, κουραστήκαμε και τελικά κερδίσαμε! 10 χειρουργεία, αμέτρητα φάρμακα, ατελείωτα ξενύχτια και απέραντη αγάπη μεταμόρφωσαν αυτό το πλάσματακι στην ψυχή της οικογένειας μας! Σήμερα είναι μια ξεχωριστή επέτειος για εμάς!», έγραψε στο συνοδευτικό μήνυμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ένα χρόνο πριν, μπήκε στην ζωή μας η Τσίχλα. Περάσαμε τόσα πολλά μαζί, παλέψαμε, κουραστηκαμε και τελικά κερδίσαμε! 10 χειρουργεία, αμέτρητα φάρμακα, ατελείωτα ξενύχτια και απέραντη αγάπη μεταμόρφωσαν αυτό το πλάσματακι στην ψυχή της οικογένειας μας! Σήμερα είναι μια ξεχωριστή επέτειος για εμάς! ?❤️✌️ #molly #tsixla #tattooligans

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) στις