Η κούκλα κόρη της Monica Bellucci

Η κούκλα κόρη της Monica Bellucci

Εντυπωσιακά όμορφη

 

Eάν δεν έχεις ακούσει την Deva Cassel, ήρθε η ώρα να τη γνωρίσεις. Σε ηλικία 15 ετών, η κόρη της ηθοποιού Monica Bellucci και του Vincent Cassel κάνει τα πρώτα της βήματα στον κόσμο της μόδας και μπορούμε ήδη να την θεωρήσουμε fashion darling των μεγαλύτων brand μόδας, όπως είναι οι Dolce & Gabbana.

Αποδεικνύοντας τη δύναμη της κληρονομικότητας, η οποία της έδωσε μια αγγελική εμφάνιση (όπως είχε και η μητέρα της στην ηλικία της), δεν είναι πολύ δραστήρια στα social media, κι έχει διατηρήσει την ιδιωτική της ζωή όλα αυτά τα χρόνια. Εξάλλου, είναι αλήθεια ότι το να μεγαλώνεις στο επίκεντρο των μέσων μπορεί να γίνει δύσκολο κατά τη διάρκεια της ενηλικίωσης.

Ωστόσο, η πανέμορφη Deva έκανε το ντεμπούτο της στη μόδα παρακολουθώντας μια επίδειξη Dolce & Gabbana πέρυσι. Έκτοτε, η σχέση με τον οίκο έχει αναπτυχθεί. Σήμερα, έχει γίνει το πρόσωπο του αρώματος Dolce Shine, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της που επίσης συνεργάστηκε με τους Dolce & Gabbana τόσο σε επιδείξεις μόδας όσο και σε διαφημιστικές καμπάνιες.

Ελπίζουμε να τη δούμε να ακολουθεί όλο και περισσότερο τα βήματα των γονιών της και να ξεχωρίζει στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, να συνεχίζει να συνεργάζεται με οίκους και να δείχνει όλη της τη δύναμη στα επόμενα χρόνια!

 

View this post on Instagram

Keeping it real

A post shared by Deva Cassel (@d.casseluxxi) on

πηγή marieclaire.gr