Η Ιωάννα Τούνη προκαλεί φρενίτιδα με το διάφανο παντελόνι της

Η Ιωάννα Τούνη προκαλεί φρενίτιδα με το διάφανο παντελόνι της

Η ξανθιά γαζέλα έκανε το ντεμπούτο της στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τις πάντα καuτές και αισθnσιακές στιλιστικές επιλογές της.

Την γνωρίσαμε μετά από τη συμμετοχή της στην εκπομπή μόδας My Style Rocks τον πρώτο χρόνο προβολής του από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση.

Αν και στο σόου δίχαζε πολλές φορές την γνώμη των κριτών η προσοχή του κοινού δεν μειώθηκε ποτέ! Έχει αψεγάδιαστη κοpμάρα και τέλειες αναλογίες. Σε κάθε της βήμα όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω της.

Η Ιωάννα έχει σπουδάσει στο Παιδαγωγικό Τμήμα, αλλά δεν εργάζεται ως δασκάλα. Έχει δημιουργήσει μαζί με την κολλητή της φίλη μία εταιρεία ρούχων, με την επωνυμία BubbleGunWorld, με έδρα στη Θεσσαλονίκη. Η Ιωάννα είναι μία από τις πιο ελκuστικές και σαγnνευτικές γυναίκες, ενώ στο Instagram μετρά εκατοντάδες χιλιάδες followers.

Σήμερα λοιπόν μέσα από ένα βιντεάκι που προκάλεσε φρενίτιδα στους πάντες, την βλέπουμε να προωθεί ένα νέο κομμάτι που θα προστεθεί στην συλλογή στην Bubblegun.