Καίτη Φίνου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την αποτοξίνωση από τα αντικαταθλιπτικά

Καίτη Φίνου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την αποτοξίνωση από τα αντικαταθλιπτικά

Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε η Καίτη Φίνου μιλώντας για τις ψυχικές διαταραχές που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό αλλά και την προσπάθειά της να αποτοξινωθεί.

 

Μιλώντας στην εφημερίδα OnTime και τη Σάσα Σταμάτη, η γνωστή ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε πως βρίσκεται σε διαδικασία αποτοξίνωσης από τα αντικαταθλιπτικά, τα οποία έπαιρνε τα τελευταία χρόνια, μετά από δυο σοβαρές απώλειες που της στοίχισαν.

Διαβάστε όσα είπε:

«Εδώ και 2,5 μήνες έχω αρχίσει ψυχοθεραπεία. Είναι η δεύτερη φορά στη ζωή μου που κάνω. Την πρώτη την έκανα στα 41, όταν είχε αρχίσει να μην χτυπάει το τηλέφωνο και είχα αρχίσει να παίρνω κιλά. Τώρα ξεκίνησα πάλι, γιατί τα δύο τελευταία χρόνια πέρασα πολλά. Έχασα τις δύο αδελφές μου. Το 2018 έφυγε η Μαίρη και το 2019 η Γιάννα. Ήρθε ο κορονοϊός, μείναμε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι. Ζούσα τις ημέρες του κορονοϊού με τις φωτογραφίες τις οικογενειακές και αυτό αντί να με κάνει καλύτερα με έκανε χειρότερα και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Από τα μέσα του lockdown περίμενα να βρω τον/την ψυχίατρο που θα με αναλάμβανε. Μέσω ενός φίλου, μετά από συζητήσεις με άλλους ψυχιάτρους, μου σύστησε μία ψυχίατρο – ψυχοθεραπεύτρια και πηγαίνω εκεί. Βρίσκομαι στη φάση που κόβω τα ladose και όντως είναι δύσκολες οι στιγμές αυτές μέχρι να συνηθίσει ο οργανισμός. Κάνω αποτοξίνωση, το παλεύω μόνη μου με πολύ μεγαλύτερες κρίσεις πανικού επειδή παίρνω μισό χάπι πλέον. Αλλά επειδή της έχω ζήσει τις κρίσεις πανικού χρόνια δεν σηκώνομαι να πηγαίνω στα επείγοντα, όπως έκανα κάποτε» δήλωσε χαρακτηριστικά.