Κρατερός Κατσούλης: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του

Κρατερός Κατσούλης: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε μεταξύ άλλων για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει.

 

Ο Κρατερός Κατσούλης αντιμετώπισε το χειμώνα ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Ήταν, όπως είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή Dot, μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του, κατά την οποία παρέλυσε και ήταν αβέβαιο αν θα κατάφερνε να ξαναπερπατήσει.
 

O Κρατερός Κατσούλης πέρασε μία πολύ μεγάλη περιπέτεια η οποία του άλλαξε ολόκληρη τη ζωή του. «Έκανα έξι μήνες αποθεραπεία για να μπορέσω να αρχίσω να ξαναπερπατάω...Μετά την ασθένεια που πέρασα αναθεώρησα πάρα πολλά πράγματα», είχε πει στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής Στη φωλιά των ΚουΚου αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε σε συνέντευξη που έδωσε στο τηλεοπτικό περιοδικό 7 μέρες tv.
 

«Δεν υπήρχε ενδεχόμενο να μην μπορώ να περπατήσω. Έπρεπε να δυναμώσω, όμως. Αν οι εξετάσεις δεν ήταν καλές θα μπορούσα να έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου. Επειδή είχα πάρει πολλή κορτιζόνη, είχα αποδυναμωθεί. Έπρεπε να ξεκινήσω κάποια πράγματα από την αρχή.» απάντησε ο ηθοποιός και παρουσιαστής στο 7 Μέρες TV και τον Γιάννη Βίτσα.