Κατερίνα Καραβάτου: Έτσι δεν την έχετε ξαναδεί με τον γιο της (ΦΩΤΟ)

Κατερίνα Καραβάτου: Έτσι δεν την έχετε ξαναδεί με τον γιο της (ΦΩΤΟ)

Οι καλοκαιρινές διακοπές για την Κατερίνα Καραβάτου και την οικογένειά της ξεκίνησαν

μετά και το τέλος της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» για τη φετινή σεζόν.

Η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη ανανέωσαν το ραντεβού τους με το τηλεοπτικό κοινό για το Σεπτέμβρη. Μέχρι τότε θα ξεκουραστούν και θα απολαύσουν τα μπάνια στη θάλασσα με τα παιδιά τους.

Πρώτος σταθμός των διακοπών τους ήταν η Άνδρος.

Η Κατερίνα Καραβάτου δημοσίευσε φωτογραφία από την επίσκεψη με τα παιδιά της στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Γουλανδρή γράφοντας χαρακτηριστικά: « Πέντε χρόνια πριν, η μικρή Αέλια είδε την πρώτη της έκθεση στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Γουλανδρή. Ήταν του Man Ray. Πέντε χρόνια μετά, η Αέλια περίμενε πως και πως να βρεθεί και πάλι εδώ. Και να μαστε, στο ίδιο μέρος -αυτή τη φορά η έκθεση ειναι οι Αφαιρετικές Προσεγγίσεις Ελλήνων Καλλιτεχνών της Διασποράς- με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό γιατί αυτή τη φορά ξεναγεί για πρώτη φορά το μικρό της αδερφό. Και κάθε φορά θα βγάζουμε την ίδια φωτογραφία κι εγώ θα συγκινούμαι, προφανώς, ακόμα περισσότερο. Και κάθε φορά θα μου λέει: μαμά μην κλαις... και κάθε φορά θα της λέω: είναι από χαρά!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πέντε χρόνια πριν, η μικρή Αέλια είδε την πρώτη της έκθεση στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Γουλανδρή. Ήταν του Man Ray. Πέντε χρόνια μετά, η Αέλια περίμενε πως και πως να βρεθεί και πάλι εδώ. Και να μαστε, στο ίδιο μέρος -αυτή τη φορά η έκθεση ειναι οι Αφαιρετικές Προσεγγίσεις Ελλήνων Καλλιτεχνών της Διασποράς- με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό γιατί αυτή τη φορά ξεναγεί για πρώτη φορά το μικρό της αδερφό. Και κάθε φορά θα βγάζουμε την ίδια φωτογραφία κι εγώ θα συγκινούμαι, προφανώς, ακόμα περισσότερο. Και κάθε φορά θα μου λέει: μαμά μην κλαις... και κάθε φορά θα της λέω: είναι από χαρά!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

 

Χθες όμως δημοσίευσε ακόμα μια φωτογραφία, από αυτές που δεν μας έχει συνηθίσει. Κάθεται καθαρή στη βεράντα έχοντας στην αγκαλιά της τον Αρίωνα.
«Ερασιτεχνική λήψη μπορεί. Ανεπιτήδευτη και απόλυτα ανιδιοτελής αγάπη, σίγουρα.#Αριωνας», έγραψε χαρακτηριστικά.