Χωρίζουν Kim Kardashian και Kanye West;

Χωρίζουν Kim Kardashian και Kanye West;

Το βράδυ της Δευτέρας ο Kanye West φαίνεται να πέρασε μία δύσκολη νύχτα, καθώς τα έβαλε δημόσια με την Kris Jenner,

σύγκρινε τη ζωή του με την ταινία «Get Out», ενώ παράλληλα κατηγόρησε την Kim Kardashian ότι προσπάθησε να τον κλείσει σε ψυχιατρική κλινική.

Όλα ξεκίνησαν μέσα από μία σειρά από tweets, στα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλυψε ότι η σύζυγός του μία ημέρα μετά την προεκλογική του καμπάνια στη Νότια Καρολίνα επιχείρησε να τον βοηθήσει, με το δικό της τρόπο.

«Η Kim προσπαθούσε να έρθει αεροπορικώς στο Γουαϊόμινγκ με έναν γιατρό για να με κλείσει σε ψυχιατρείο όπως στην ταινία “Get Out” επειδή έκλαιγα χτες και επειδή έσωσα τη ζωή της κόρης μου», είπε μεταξύ άλλων ο ράπερ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πεθερά του δημοσιεύοντας ένα μήνυμά του προς εκείνη, στο οποίο της έλεγε να του τηλεφωνήσει και να σταματήσει να τον αγνοεί. Εξήγησε επίσης, πως πίσω από πολλές επαγγελματικές επιλογές της συζύγου του, κρύβεται η δαιμόνια “mamager”, διότι από μόνη της η Kim δεν θα έκανε ποτέ κάτι αντίστοιχο στην κόρη τους, North. Εν ολίγοις, δε θα την έβαζε ποτέ να φωτογραφηθεί για το Playboy. «Ορκίζομαι στην ζωή μου πως η μαμά της North ποτέ δεν θα την φωτογράφιζε να κάνει Playboy. Είμαι στο ράντσο, ελάτε να με πιάσετε», ανέφερε.

Στα tweets του, ο Kanye πιάνει στο στόμα του και τους Shia LaBeouf και Anna Wintour, ωστόσο όσα αφορούσαν την οικογένεια και τη σύζυγό του, πλέον δεν υπάρχουν στο λογαριασμό του στο Twitter, καθώς τα αφαίρεσε.