Ιωάννα Μαλέσκου: Η συγκινητική ανάρτηση μετά το φινάλε της εκπομπής της

Ιωάννα Μαλέσκου: Η συγκινητική ανάρτηση μετά το φινάλε της εκπομπής της

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» στο Κρήτη TV έριξε αυλαία, με την Ιωάννα Μαλέσκου να ξεσπά σε κλάματα on air λίγο πριν το φινάλε.

 

 Μετά το τέλος της εκπομπής η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους βρέθηκαν στο πλευρό της τόσα χρόνια.

«Ένας κύκλος ζωής έκλεισε και ένας νέος ανοίγει. Ευχαριστώ την ΚΡΗΤΗ TV για την εμπιστοσύνη της στα χρόνια συνεργασίας μας και τη στήριξή της στο νέο μου επαγγελματικό βήμα. Το «Καλό Μεσημέρι» σχημάτισε την Ιωάννα που γνωρίζετε, την Ιωάννα που αγαπάτε. Το ραντεβού μας θα ανανεωθεί, το πρότζεκτ μπορεί να αλλάξει, θα παραμείνει όμως πάντα ίδια η συνέπεια, η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός προς όλους και όλες εσάς που με αγκαλιάζετε και με «βάζετε» στο σπίτι σας.! Σας ευχαριστώ! Τα λέμε σύντομα. Με αγάπη, Η Ιωάννα σας» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ενας κύκλος ζωής έκλεισε και ένας νέος ανοίγει. Ευχαριστώ την ΚΡΗΤΗ TV για την εμπιστοσύνη της στα χρόνια συνεργασίας μας και τη στήριξή της στο νέο μου επαγγελματικό βήμα. Το "Καλό Μεσημέρι" σχημάτισε την Ιωάννα που γνωρίζετε, την Ιωάννα που αγαπάτε. Το ραντεβού μας θα ανανεωθεί, το πρότζεκτ μπορεί να αλλάξει, θα παραμείνει όμως πάντα ίδια η συνέπεια, η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός προς όλους και όλες εσάς που με αγκαλιάζετε και με "βάζετε" στο σπίτι σας.! Σας ευχαριστώ! Τα λέμε σύντομα ❤ Με αγάπη, Η Ιωάννα σας

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ? Ioanna Maleskou ? (@imaleskou) στις