Έχετε δει την Ιωάννα Μαλέσκου με μαγιό; Σκέτη κόλαση! (ΦΩΤΟ)

Έχετε δει την Ιωάννα Μαλέσκου με μαγιό; Σκέτη κόλαση! (ΦΩΤΟ)

Η Ιωάννα Μαλέσκου από την Κρήτη και το ΚΡΗΤΗ TV, θα βρεθεί από το Σεπτέμβρη στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Θεωρείται βέβαιη η ανάληψη της ζώνης 12.00-14.00 και ήδη αναζητούνται τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν.

Η καταγωγή της είναι από την Πρέβεζα ωστόσο εδώ και κάποια χρόνια έκανε τη δική της εκπομπή στην Κρήτη και η στήλη της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά «Χρυσή Τηλεόραση» την έκανε γνωστή στο πανελλήνιο.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην Κρήτη ως δασκάλα δημοτικού αφού είχε ήδη τελειώσει την ανάλογη σχολή στη Θεσσαλονίκη. Στην πορεία όμως ο κόσμος της τηλεόρασης την κέρδισε!

«Όταν ήμουν μικρή και με ρωτούσαν "τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;", εγώ έλεγα δικηγόρος. Είναι ο μπαμπάς μου δικηγόρος και μεγάλωσα σε ένα σπίτι γεμάτο δικογραφίες, αλλά υπάρχει και κάτι ακόμη: τον θαύμαζα. Με γοήτευε και η διαδικασία της επιχειρηματολογίας, προκειμένου να διεκδικώ αυτά που ήθελα.

«Στο Δημοτικό δεν είχα καλούς δασκάλους. Γι' αυτό και όταν πέρασα στο Παιδαγωγικό, αν και δεν ήταν η πρώτη επιλογή μου, τελικά επέμεινα, γιατί ως δασκάλα θα μπορούσα να κάνω τα παιδάκια να περάσουν καλύτερα και να μην περάσουν αυτά που πέρασα εγώ στο Δημοτικό. Είχα ένα δάσκαλο στις περισσότερες τάξεις που ήταν κακός απέναντί μου. Μετά από χρόνια μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά δεν είχε σημασία. Ολο αυτό είχε να κάνει με το γεγονός ότι ήμουν ένα παιδί που ήθελε πάντα να ξεχωρίζει και να κάνει αίσθηση», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

maleskou-13.jpg

maleskou-6.jpg

gossip-tv_gustavo_maleskou39102137_241245456595196_1036410612508262400_n.jpg