Δείτε τις αδελφές Καρντάσιαν πριν αρχίσουν τις πλαστικές

Δείτε τις αδελφές Καρντάσιαν πριν αρχίσουν τις πλαστικές

Το throwback της Κιμ Καρντάσιαν προκάλεσε σεισμό στο Instagram.
Μέσα σε λίγες ώρες, η ανάρτησή της πήρε πάνω από 1,9 εκατομμύρια likes.

 

Στην παλιά οικογενειακή φωτογραφία που μοιράστηκε με τους 170 εκατομμύρια followers της, φαίνονται οι πασίγνωστες ανά τον πλανήτη κόρες της Κρις Τζένερ, η Κιμ, η Κλόε, η Κόρτνεϊ, η Κένταλ, η Κάιλι, αλλά και ο μοναχογιός της Ρόμπερτ Καρντάσιαν.

 

 

Η Κιμ Καρντάσιαν γράφει στην ανάρτησή της FAM (οικογένεια) και δεν διευκρινίζει από πότε είναι η φωτογραφία.

 

Η φωτογραφία πρέπει να τραβήχτηκε πριν από 12-14 χρόνια, καθώς η Κένταλ Τζένερ που είναι σήμερα 24 ετών, στη φωτογραφία φαίνεται να πλησιάζει στην εφηβεία, ενώ η Κάιλι που σήμερα είναι 22 ετών, φαίνεται ότι είναι κάτω των 10 ετών.

Όλα έχουν αλλάξει από τότε. Οι αδελφές Καρντάσιαν, εκτός από την Κίμ που θυμίζει αρκετά την Κιμ Καρντάσιαν που βλέπουμε σήμερα (εκτός από τις καμπύλες) είναι μάλλον αγνώριστες.

 

Τότε δεν είχαν αρχίσει ακόμα τις πλαστικές, δεν είχαν γίνει πολυεκατομμυριούχοι, δεν ήταν πασίγνωστες σε ολόκληρο τον κόσμο, δεν είχαν αμέτρητα εκατομμύρια followers στα social media και ο ένας εκ των συζύγων της Κρις Τζένερ έχει κάνει αλλαγή φύλου και ονομάζεται πλέον “Κέιτιλιν”.

 

Αυτή η ανάρτηση φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες ότι το νέο look της Κλόε Καρντάσιαν δεν είναι αποτέλεσμα “έξυπνου μακιγιάζ” όπως είπε η ίδια, αλλά έγινε με τη βοήθεια κάποιου πλαστικού χειρουργού.

 

Όλα είναι διαφορετικά πια για την οικογένεια Καρντάσιαν-Τζένερ, που πρωταγωνιστεί στο ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians και έχει χτίσει μία αυτοκρατορία δισεκατομμυρίων.