Η Μιμή Ντενίση για την καραντίνα: "Ας φερθούμε σαν έξυπνοι και δυνατοί Έλληνες" (βίντεο)

Η ηθοποιός κάνει έκκληση σε όλους τους Έλληνες, να μην «ξεμυαλιστούν» λόγω Πάσχα

Στο σπίτι παραμένει η Μιμή Ντενίση τηρώντας τα μέτρα για τον κορωνοϊό και ακολουθώντας τις οδηγίες της κυβέρνησης και των ειδικών. Η ηθοποιός και σκηνοθέτης, μάλιστα, μέσα από τα social media έχει μιλήσει πολλές φορές για τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι προσπαθώντας να μείνει αισιόδοξη. Η ίδια μάλιστα κάνει έκκληση σε όλους του Έλληνες, να μην «ξεμυαλιστούν» λόγω Πάσχα και να μείνουν στο σπίτι μέχρι να περάσουν τα δύσκολα.

«Ο καιρός μπορεί να φτιάξει. Το Πάσχα έρχεται. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ξεμυαλιστούμε και βλέπω ήδη αρκετές παραβάσεις. Δεν πρέπει όμως. Πρέπει να μείνουμε στο σπίτι με τα ενδιαφέροντά μας, με τους δικούς μας, με ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να κάνει ο καθένας. Γιατί αν βγούμε αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα θα καταστραφεί. Προσπαθούν να μας το πουν με χίλιους τρόπους για να μην παρασυρόμαστε», είπε αρχικά στο Video που δημοσίευσε στο Instagram.

Και συνέχισε: «Έλληνες είμαστε. Είμαστε έξυπνοι. Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε πολύ, οικογένεια, φίλους, κοινωνικές συναναστροφές. Για να τα ξαναβρούμε όλα αυτά, πρέπει λίγο να ζοριστούμε, για λίγο ακόμη. Για αυτό σας παρακαλώ, ας μείνουμε όλοι μέσα κι ας φερθούμε σαν έξυπνοι και δυνατοί Έλληνες που στα δύσκολα πάντα νικούν».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram: