Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πώς βιώνει την καραντίνα με τον Snik

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πώς βιώνει την καραντίνα με τον Snik

Στο «Live Tonight»με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το γνωστό μοντέλο και κριτής του GNTM μίλησε για το πως βιώνει την καραντίνα μαζί με τον αγαπημένο της Snik, τονίζοντας ότι αντιμετωπίζει την κατάσταση με αρκετή σοβαρότητα φροντίζοντας ωστόσο να παραμένει αισιόδοξη και χαρούμενη.

«Είμαι καλά, η αλήθεια είναι ότι το έχω πάρει πιο σοβαρά το θέμα. Προσπαθώ να σκεφτώ, να τακτοποιήσω πράγματα, να κάνω σχέδια για το μέλλον, να δω τι θέλω να αλλάξω. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που μπορώ να είμαι στο σπίτι μου, που έχω αυτήν την επιλογή. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη. Είμαι καλά, μόνο και μόνο που έχω το προνόμιο να είμαι στο σπίτι μου, να έχω σπίτι, να έχω φαγητό, να έχω την παρέα μου, την ησυχία μου, να μπορώ να κάνω σχέδια για το μέλλον, είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολύ δύσκολα αυτή τη στιγμή, οπότε αυτό έλειπε να είμαι και εγώ σε δύσκολη θέση. Λέω δόξα τω Θεώ, κάνω υπομονή και λέω όλα θα πάνε καλά» δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Παράλληλα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου περιέγραψε τη ζωή με τον Snik, λέγοντας πως περνάει τον χρόνο της μαγειρεύοντας αλλά και βλέποντας αρκετές σειρές στο Netflix και τόνισε ότι αποφεύγει να βγαίνει εκτός σπιτιού και το κάνει μόνο όταν χρειάζεται να αγοράσει κάποιο είδος ανάγκης.

«Σημασία έχει να έχουμε αγάπη, χαρά, μία ζεστή αγκαλιά. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και εφόσον είναι κάτι αληθινό και ωραίο, το ζει. Εγώ ζω την αλήθεια μου και τη ζωή μου».

Για το πως την αντιμετωπίζει ο κόσμος που την συναντά, το γνωστό μοντέλο είπε: «Με αγκαλιάζουν, μου λένε πολύ ωραία πράγματα, μου πιάνουν τα μάγουλα, τα μαλλιά μου».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόνισε ότι εξαιτίας της καραντίνας της έχει λείψει πάρα πολύ η οικογένειά της και οι φίλοι της. «Θέλω να αγκαλιάσω και έναν άλλον άνθρωπο, κάθε μέρα τον ίδιο... Θέλω να αγκαλιάσω τη μαμά μου, την ανηψιά μου», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.