Ιωάννα Τούνη: «Με έχετε πρήξει που τόλμησα και πήγα για τρέξιμο» (Video)

Ιωάννα Τούνη: «Με έχετε πρήξει που τόλμησα και πήγα για τρέξιμο» (Video)

Η Ιωάννα Τούνη δέχθηκε αρκετά αρνητικά σχόλια για την απόφαση της να βγει από το σπίτι  και να πάει για τρέξιμο με τον σύντροφό της ενώ η πανδημία του κορωνοϊού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 

Η Ιωάννα, όμως, δεν άφησε τα αρνητικά σχόλια να... πέσουν κάτω και απάντησε σε όσους την κατηγόρησαν ότι δεν μένει σπίτι.

«Με έχετε πρήξει για τις προηγούμενες ιστορίες μου, που τόλμησα και πήγα στην γειτονιά μου για τρέξιμο. Να σας ενημερώσω πως το #menoumespiti είναι κάτι το οποίο δεν το περιφρονώ καθόλου αλλά τηρώ προσωπικά. Και οι οδηγίες σχετικά με τον ιό υποδεικνύουν μεν να μένουμε σπίτι… αλλά φυσικά να βγαίνουμε όποτε είναι απαραίτητο! Να πάμε δηλαδή στη δουλειά μας, στο σούπερ μάρκετ, στο φαρμακείο κλπ. Επίσης είναι σημαντικό για να διατηρήσουμε σε καλά επίπεδα το ανοσοποιητικό μας, να μας βλέπει ο ήλιος καθημερινά αλλά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΕΡΗ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΕΝΑ και εφαρμόζοντας τους κανόνες υγιεινής. Είδε κανείς συνωστισμό στα Story μου; Έλα τώρα φιλάκια και μένουμε σπίτι χωρίς να χώνουμε τη μύτη μας στο σπίτι του άλλου» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε στο βίντεο την Ιωάννα Τούνη να αθλείται με τον σύντροφό της: 


Παρακάτω η απάντησή της: 

 
tounii