Μιμή Ντενίση: "Δεν πιστεύω πως ο Θεός θα θυμώσει αν δεν πάει ο κόσμος να κοινωνήσει"

Μιμή Ντενίση: "Δεν πιστεύω πως ο Θεός θα θυμώσει αν δεν πάει ο κόσμος να κοινωνήσει"

Με μία τελευταία ανάρτησή της στο instagram, η Μιμή Ντενίση παροτρύνει όλους να δείξουν ψυχραιμία και σύνεση μπροστά στην πανδημία του κορωνοϊού:

«Ο Θεός είναι παντού!! Μπορείς να προσεύχεσαι από το σπίτι ή σ’ έναν δρόμο που περπατάς… δεν πιστεύω πως ο Θεός θα θυμώσει αν δεν πάει ο κόσμος να κοινωνήσει!! Εμείς κλείσαμε τα θέατρα ..χωρίς δεύτερη σκέψη τα σχολεία έκλεισαν το ίδιο κ κάθε άλλος χώρος συνάθροισης πια. Μείνετε σπίτι.. διαβάστε κάντε γυμναστική μαγειρέψτε σκεφτείτε... κ προσευχηθείτε να σταματήσει εδώ το κακό. Βλέπετε τι γίνεται στην Ιταλία.. αγαπημένη χώρα με κατοίκους που μας μοιάζουν σε πολλά.. Ας φερθούμε με ψυχραιμία στωικότητα, έννοια για τους άλλους κ θα το ξεπεράσουμε κ αυτό!!! Έχουμε το Ελληνικό καλοκαίρι μπροστά μας για να τριγυρίσουμε... τώρα ό λ ο ι μέσα!! #patience #takecareofyourself #takecareofyourfamilly #loveyourcountry #avoidfakenews #optimism».

View this post on Instagram

Ο Θεος ειναι παντου!! Μπορεις να προσευχεσαι απο το σπιτι η σ εναν δρομο που περπατας..δεν πιστευω πως ο Θεος θα θυμωσει αν δεν παει ο κοσμος να κοινωνησει!! Εμεις κλεισαμε τα θεατρα ..χωρις δευτερη σκεψη τα σχολεια εκλεισαν το ιδιο κ καθε αλλος χωρος συναθροισης πια.Μεινετε σπιτι..διαβαστε καντε γυμναστικη μαγειρεψτε σκεφτειτε..κ προσευχηθειτε να σταματησει εδω το κακο.Βλεπετε τι γινεται στην Ιταλια..αγαπημενη χωρα με κατοικους που μας μοιαζουν σε πολλα..Ας φερθουμε με ψυχραιμια στωικοτητα εννοια για τους αλλους κ θα το ξεπερασουμε κ αυτο!!! Εχουμε το Ελληνικο καλοκαιρι μπροστα μας για να τριγυρισουμε...τωρα ο λ ο ι μεσα!! #patience #takecareofyourself #takecareofyourfamilly #loveyourcountry #avoidfakenews #optimism

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) on