Βιργινία Δικαιούλια: Ανυπομονεί για το καλοκαίρι και μας το δείχνει

Βιργινία Δικαιούλια: Ανυπομονεί για το καλοκαίρι και μας το δείχνει

Η αθλήτρια βόλεϊ και πρώην παίκτρια του Survivor δεν βλέπει την ώρα να έρθει το καλοκαίρι και μας το δείχνει από το Instagram της.

 

Όσοι ασχολούνται με το Ελληνικό βόλεϊ γνώριζαν καλά την αρχηγό του Μαρκόπουλου. Το ευρύ κοινό έμαθε τη Βιργινία Δικαιούλια από την παρουσία της στο Survivor 2. Αγωνίστηκε με την ομάδα των μαχητών, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει μέχρι το τέλος. Αυτό δεν εμπόδισε πολλές πόρτες να της ανοιχτούν. Μια μεγάλη ήταν αυτή του Instagram.

Από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ είδε τον προσωπικό της λογαριασμό να φτάνει τους 50 χιλιάδες ακόλουθους. Την ίδια ώρα συνεχίζει να καρφώνει τη μπάλα στα παρκέ, αλλά και βέλη στις καρδιές του αντρικού πληθυσμού. Έχει τελειώσει γυμναστική ακαδημία και παίζει βόλεϊ σε επαγγελματικό επίπεδο στην Α1 Εθνική κατηγορία. Έχει ασχοληθεί περιστασιακά και με το με το modeling. Κολυμπάει (κάποιες φορές και το χειμώνα) και της αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα.

Δείτε τις φωτογραφίες της εντυπωσιακής αθλήτριας

Screenshot_2-3 Screenshot_3-3 Screenshot_4-1 Screenshot_5-1 Screenshot_6-2 Screenshot_7-1 Screenshot_8 Screenshot_9 Screenshot_10 Screenshot_1-6