Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real Life» η σύντροφός του Λένα Δροσάκη, περιμένει το πρώτο τους παιδάκι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο πελαργός έρχεται στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, με το ζευγάρι να έχει τρελαθεί που θα αποκτήσει μωράκι. Μάλιστα, το γεγονός της εγκυμοσύνης επιβεβαιώνει η απόφαση της ηθοποιού να μην πρωταγωνιστεί τελικά στην παράσταση «Ματωμένος Γάμος» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπως είχε ήδη ακουστεί.

Η σχέση των δύο ηθοποιών έγινε γνωστή τον περασμένο Φεβρουάριο, με την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στο περασμένο Φεστιβάλ Βενετίας για την ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην Αίθουσα».Πρόσφατα καλεσμένος στο «Καλύτερα δε Γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού, ο Αλέξανδρος είχε πει για τη σύντροφό του. «Είμαι 43 και βρήκα τον άνθρωπο μου. Ορκίζομαι. Κάποια στιγμή θα σε βρει το καλό. Δύσκολα θα εκφραστώ, αλλά τώρα είναι πολύ όμορφα. Την θαυμάζω και την θαύμαζα και σαν ηθοποιό και σαν άνθρωπο. Δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί, αλλά το εύχομαι για το μέλλον. Νομίζω πως θα θέλει και αυτή. Η γνωριμία μας έγινε μέσω φίλου, αυτά προκύπτουν. Είναι η γυναίκα της ζωής μου».

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.