Συγκλονίζει η Κίτσου: Τον πατέρα μου τον χάσαμε από λευχαιμία καλπάζουσα μέσα σε ενάμιση μήνα

Συγκλονίζει η Κίτσου: Τον πατέρα μου τον χάσαμε από λευχαιμία καλπάζουσα μέσα σε ενάμιση μήνα

Η Μαρία Κίτσου συγκλονίζει μιλώντας για τον χαμό του πατέρα της

από λευχαιμία αλλά και το πρόβλημα υγείας της μητέρας της.

«Η μητέρα μου έχει πρόβλημα με την όρασή της, αλλά βλέπει κάθε μέρα τη σειρά, ενώ πριν κοιμόταν νωρίς. Είναι πολύ περήφανη. Με ρωτάει τι θα γίνει. Βλέπει ελάχιστα και το πρόβλημα επιδεινώνεται. Έχω και έναν αδερφό που ζει στην Αμερική. Είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Βλέπει τη σειρά και νιώθει πολύ περήφανος. Έχουμε έναν χρόνο διαφορά.

Δεθήκαμε πολύ ως οικογένεια μετά την απώλεια του πατέρα μου. Ο πατέρας μου διεγνώσθη με τη γνωστή ασθένεια και έφυγε μέσα σε ενάμιση μήνα. Ήταν πολύ ξαφνικό. Τον χάσαμε από λευχαιμία καλπάζουσα μέσα σε ενάμιση μήνα. Εγώ φροντίζω την υγεία μου, αλλά όχι σε βαθμό τρέλας. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.

Η μητέρα μου πέρασε μια αντίστοιχη ιστορία με την Ελένη και τις αδερφές της. Ήταν τρεις αδερφές που έμειναν ορφανές από μητέρα και τις μεγάλωσε ο πατέρας τους. Οι ηλικίες που είχαν οι τρεις αδερφές ταιριάζουν με τις ηλικίες των αδερφών της σειράς», δήλωσε η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό».

Ενώ αποκάλυψε: «Η μαμά πέρασε μια αντίστοιχη ιστορία με την Ελένη και τις αδερφές της και από εκεί πήρα πολλά στοιχεία. Ήταν τρεις αδερφές που έμειναν ορφανές από μητέρα, τις μεγάλωσε ο πατέρας τους, ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος. Οι ηλικίες που είχαν μεταξύ τους οι τρεις αδερφές ταιριάζουν πολύ με τις ηλικίες των κοριτσιών, η μάνα μου ήταν η μικρότερη. Σε χωριό ζούσαν, πήγαιναν στα χωράφια».