Η Σάνεν Ντόχερτι, η αγαπημένη μας Μπρέντα από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», διαγνώστηκε με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο.

Σχεδόν πέντε χρόνια μετά την πρώτη διάγνωση (2015) και τρία μετά την τελευταία της χημειοθεραπεία (2017), η Ντόχερτι δίνει και πάλι μάχη για τη ζωή της όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εκπομπή Good Morning America.

«Σύντομα θα κυκλοφορήσει πως είμαι στο τέταρτο στάδιο, ο καρκίνος μου επέστρεψε, γι' αυτό βρίσκομαι εδώ. Δε νομίζω πως το έχω επεξεργαστεί. Είναι μια πίκρα που πρέπει να καταπιώ με πολλούς τρόπους. Σίγουρα υπάρχουν μέρες που λέω, "Γιατί σε μένα;" και μετά σκέφτομαι, "Γιατί όχι σε μένα; Ποιος άλλος εκτός από εμένα αξίζει κάτι τέτοιο; Κανείς μας"», δήλωσε η Ντόχερτι και εξομολογήθηκε ότι βρέθηκε σε σοκ μετά τη διάγνωση: «Είμαι τρομοκρατημένη, έχω φοβηθεί πολύ».

Η 48χρονη ηθοποιός εξήγησε πως όταν έμαθε τα δυσάρεστα νέα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν πώς θα το έλεγε στη μητέρα και τον σύζυγό της. «Η μαμά μου είναι απίστευτα δυνατή και θαρραλέα. Το ίδιο και ο σύζυγός μου, αλλά ανησυχώ για εκείνον», ανέφερε.

Εμφανώς συγκινημένη η Ντόχερτι αναφέρθηκε και στον Λουκ Πέρι, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή τον Μάρτιο του 2019, όταν εκείνη διαγνώστηκε με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο. «Γιατί δεν ήμουν εγώ; Ήταν τόσο περίεργο που διαγνώστηκα και μετά κάποιος φαινομενικά υγιής πέθανε πρώτος. Ήταν πραγματικό σοκ και το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω για να τον τιμήσω ήταν να συμμετέχω στο σόου. Ακόμη δεν έχω κάνει αρκετά, κατά την γνώμη μου», .

 

πηγή reader.gr