Νίκος Κουρκούλης: Δεν πιστεύω στην τυχαία τύχη

Νίκος Κουρκούλης: Δεν πιστεύω στην τυχαία τύχη

Μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν 

Στον Status FM και στην εκπομπή «soukouradioshow» βρέθηκε ο Νίκος Κουρκούλης δίνοντας μια συνέντευξη ουσίας στον Κυριάκο Μπογιατζή και τη Δέσποινα Παπαδοπούλου.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για όλη την πορεία της καριέρας του καθώς και για τις μοναδικές βραδιές που ζει αυτό τον καιρό στην Θεσσαλονίκη. Ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Πάολα λέγοντας πως ταιριάζουν παρά πολύ καλλιτεχνικά αλλά και ως άνθρωποι. Γι’ αυτό τον λόγο, όπως είπε, οι στιγμές που ζουν επάνω στην σκηνή είναι σπάνιες και του θυμίζουν παλαιότερα χρόνια της νύχτας.

«Δεν συμβαίνει αυτό σε κάθε συνεργασία και κάποιες συνεργασίες είναι φωτογραφικές. Κάποιες φορές αναγκαζόμαστε να κάνουμε κάποιες συνεργασίες και στο τέλος δεν είναι αποδοτικές. Γι’ αυτό τον λόγο και κάποιοι καλλιτέχνες επιλέγουν να δραστηριοποιούνται μόνοι τους» δήλωσε.

Σε ερώτηση του Κυριάκου Μπογιατζή ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν δίστασε να μιλήσει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε παλαιότερα και όλο αυτό το «μεταφυσικό περιστατικό» που του συνέβη όπως το χαρακτήρισε και ο ίδιος, καθώς είχε επισκεφτεί το Άγιο Όρος με πρόβλημα παγκρεατίτιδας και όταν επέστρεψε το πρόβλημα του είχε εξαφανιστεί!

Όπως διηγήθηκε ο τραγουδιστής, την ώρα της μετάβασης του στο Άγιο Όρος και καθώς βρισκόταν στο καραβάκι εντελώς τυχαία και χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος, πήγε και κάθισε δίπλα σε έναν κύριο και καθώς έπιασαν την κουβέντα ανακάλυψε ότι ήταν ο γιατρός που θα τον χειρουργούσε λίγες μέρες αργότερα στην Αμερική.

Όταν λοιπόν ο Νίκος Κουρκούλης επέστρεψε στην Αθήνα και υπεβλήθη σε κάποιες απαραίτητες εξετάσεις πριν να μεταβεί στην Αμερική για να εγχειριστεί, οι γιατροί του δήλωσαν πως όλο το πρόβλημα είχε εξαφανιστεί και πως επρόκειτο μια σπάνια περίπτωση Αυτοίασης.

Ο ίδιος τόνισε «δεν πιστεύω στην τυχαία τύχη» αλλά στην «επιτηδευμένη τύχη».

Ο Νίκος Κουρκούλης αποκάλυψε πως ετοιμάζει και ένα βιβλίο το οποίο θα κυκλοφορήσει περίπου στο τέλος του έτους. Σε αυτό θα διηγείται πώς πέρασε όλη αυτή την περιπέτεια της υγείας του. Όπως είπε, θέλει να περάσει ένα μήνυμα μέσω αυτού σε όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας.

Τέλος, ο αγαπητός καλλιτέχνης τόνισε πως «η πίστη μας στο ανώτερο μας λυτρώνει και μας βοηθά να ξεπερνάμε οποιοδήποτε πρόβλημα και πως η πίστη μας δίνει μία μεγάλη δύναμη που δεν μπορούμε να βρούμε από κάπου αλλού».