Αυτές είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες influencers του 2019

Αυτές είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες influencers του 2019

Eάν υπάρχει μία λέξη που μας απασχόλησε αρκετά το 2019 -και όχι μόνο-, αυτή είναι η λέξη influencer.

Ένας όρος, ένα νέο επάγγελμα που εμφανίστηκε την εποχή των social media και έμελλε να αποσπάσει χιλιάδες σχόλια, να γίνει αντικείμενο συζήτησης και πολλές φορές να γίνει αιτία αμφισβήτησης.
Εξ’ ορισμού, influencer είναι ο άνθρωπος που επηρεάζει, που έχει επίδραση σε άλλους ανθρώπους, ασκεί επιρροή στον τρόπο που συμπεριφέρονται οι άνθρωποι. Και εάν μπορούσαμε να προσθέσουμε και κάτι ακόμα, αυτό θα ήταν πως είναι ο άνθρωπος που κερδίζει αρκετά χρήματα, ειδικά στην εποχή των social media.

Tο site Buzz Bingo δημοσίευσε μία λίστα με τις πέντε πιο ακριβοπληρωμένες Instagram influencers για το 2019 και η αλήθεια είναι πως δεν περιέχει τα ονόματα που ίσως να περιμέναμε.

5. Priyanka Chopra Jonas

Είναι ηθοποιός, τραγουδίστρια, παραγωγός κινηματογραφικών παραγωγών και όπως φαίνεται μία από τις πιο επιτυχημένες influencers στο Instagram, καθώς τα έσοδα της το 2019 έφτασαν το 1,1 εκατ. δολάρια.

4. Khloé Kardashian

Από αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μέλη της οικογένειας Kardashias – Jenner. Η πρώτη από αυτούς είναι η Khloé, η οποία με μόλις δύο χορηγούμενες δημοσιεύσεις μέσα στη χρονιά κατάφερε να κερδίσει 1,2 εκατ. δολάρια, δηλαδή 598.000 δολάρια για κάθε ανάρτηση.

3. Kylie Jenner

Το επόμενο μέλος αυτής της οικογένειας που βρίσκεται στη λίστα είναι η Kylie Jenner. Η επιχειρηματίας και Influencer με μόλις τρία posts στο Instagram συγκέντρωσε 3.8 εκατ. δολάρια με κάθε ανάρτηση της να κοστολογείτε κάθε ανάρτηση ισοδυναμεί με 1.27 εκατ. δολάρια. Μπορούμε να πούμε πως το 2019 ήταν μία πολύ καλή χρονιά για την Kylie.

2. Selena Gomez

Η pop star μπορεί να έλειπε για κάποιο καιρό από τα social media, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν επηρέασε καθόλου τη επηροή της στον κόσμο. Αυτό αποδεικνύεται από τα 8 εκατομμύρια δολάρια που κατάφερε να κερδίσει μέσω του Instagram το 2019.

1. Kendall Jenner

Και στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Kendall Jenner. Το 2019 φαίνεται πως ήταν μία αρκετά κερδοφόρα χρονιά για το top model, που με 26 sponsored posts είδε τον λογαριασμό της να μεγαλώνει κατά 15,9 εκατ. δολάρια.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.