5 κουρασμένα παλικάρια με σύντροφο πάνω από 20 χρόνια μικρότερη

5 κουρασμένα παλικάρια με σύντροφο πάνω από 20 χρόνια μικρότερη

Ποιος είπε πως έρωτας γνωρίζει από ηλικιακές διαφορές και άλλα τέτοια στερεότυπα που η κοινωνία μας έχει επιβάλλει;

 Ο έρωτας είναι πράξη επαναστατική και δεν μπαίνει σε νόρμες, εξάλλου ο θυμόσοφος λαός το λέει ξεκάθαρα: Ο έρωτας είναι τυφλός!

Έτσι φαίνεται πως σκέφτηκαν και οι παρακάτω διάσημοι άνδρες, που χωρίς να υπολογίσουν τίποτα δημιούργησαν σχέσεις με γυναίκες κατά πολύ μικρότερες τους.

Σε πολλές περιπτώσεις αυτές οι σχέσεις έφεραν γάμο και παιδιά, κκθιστόντας σαφές πως όταν οι άνθρωποι ερωτεύονται όλα τα υπόλοιπα είναι άνευ σημασίας.

Κώστας Βουτσάς – Αλίκη Κατσαβού

Τους χωρίζουν 50 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε δυνατό να τους αποτρέψει από το να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Ο Κώστας Βουτσάς και η σύζυγος του Αλίκη Κατσαβού γνωρίστηκαν πριν 6 χρόνια, παντρεύτηκαν και έφεραν στη ζωή τον καρπό του έρωτα τους.

Σε κάθε κοινή τους συνέντευξη αναφέρονται στην διαφορά ηλικίας τους με πλήρη συνείδηση αλλά και περίσσιο χιούμορ, πράγμα που τους χαρακτηρίζει.

Τι και αν η σχέση αυτή συζητήθηκε και επικρίθηκε από πολλούς; Εκείνοι είναι χαρούμενοι…

Νίκος Γαλανός – Έλενα Σαγανά

5 κουρασμένα παληκάρια με σύντροφο πάνω από 20 χρόνια μικρότερη

Ο 70χρονος γοητευτικός ηθοποιός διατηρεί σχέση εδώ και 5 χρόνια με την πανέμορφη Έλενα Σαγανά.

Τα 30 χρόνια που τους χωρίζουν δεν φαίνεται να τους απασχολούν. Στις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού ο έρωτας τους είναι διάχυτος και η εικόνα τους -ομολογούμε- μας αρέσει πολύ.

Γιώργος Βογιατζής – Ντιάνα Σκόριτς

Γνώρισε τη σύζυγο του όταν εκείνη ήταν 18 χρονών, εκείνος πλησίαζε τα 50. Παντρεύτηκαν το 2005 και είναι παραμένουν αχώριστοι και ερωτευμένοι.

Ο ίδιος έχει δηλώσει πως του κάνει καλό η σχέση τους και μετά από τόσα χρόνια η επιτυχία της σχέσης είναι δεδομένη.

Michael Douglas – Katherine-Zeta Jones

Και ποιος να πει τι για αυτό το ζευγάρι; Όταν η σχέση τους μαθεύτηκε οι περισσότεροι πόνταραν πως δεν θα καταφέρουν να μείνουν για πολύ καιρό μαζί.

Κι όμως παραμένουν μαζί μετά από 20 χρόνια, ενώ τους χωρίζουν περίπου 25.

Ποιος θα το πίστευε;

George Clooney – Amal Alamuddin

Πάντα του άρεσε να βγαίνει με νεότερες γυναίκες, όμως η κατά 19 χρόνια μικρότερη του Amal τον έκανε να αφήσει την εργένικη ζωή. Η αλήθεια είναι πως μοιάζουν πολύ ταιριαστοί και η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση.

Βέβαια τον George Clooney δεν τον θυμόμαστε ποτέ νέο, είναι σαν να γεννήθηκε έτσι στα 50 του.

Τα παραπάνω παραδείγματα μας επιβεβαιώνουν αυτό που ήδη ξέρουμε, αλλά ενίοτε ξεχνάμε. Δεν υπάρχουν -ποτέ δεν υπήρξαν- αταίριαστοι έρωτες, όταν οι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι.