Αυτός ο λογαριασμός στο Instagram είναι αφιερωμένος στο στιλ της Νταϊάνα -Λουκ σαν σημερινά, τα αντιγράφουν οι influencers

Αυτός ο λογαριασμός στο Instagram είναι αφιερωμένος στο στιλ της Νταϊάνα -Λουκ σαν σημερινά, τα αντιγράφουν οι influencers

Μπορεί να έχουν περάσει 22 χρόνια από τον θάνατό της, ωστόσο, η πριγκίπισσα Νταϊάνα παραμένει style icon.

Και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς οι εμφανίσεις της, είτε casual είτε επίσημες απέπνεαν φινέτσα και κομψότητα. Μέχρι σήμερα, άλλωστε, το στιλ της πριγκίπισσας Νταϊάνα αντιγράφεται από γυναίκες όλου του πλανήτη και φυσικά από την Κέιτ Μίντλετον και την Μέγκαν Μαρκλ. Μάλιστα, πρόσφατα η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε στο Πακιστάν με στιλ που θύμισε την πριγκίπισσα Νταϊάνα, όταν και εκείνη είχε ταξιδέψει στη χώρα.

Φωτογραφίες: Το στιλ της πριγκίπισσας Νταϊάνα μέσα από το Instagram

Η αξεπέραστη φινέτσα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που ακόμη απασχολεί τα ΜΜΕ τα οποία αποκαλύπτουν στιγμές από τη ζωή της, μοιράζεται μέσα από φωτογραφίες του λογαριασμού @ladydirevengelooks στο Instagram. Ο λογαριασμός ανήκει στην Ελοίζ Μόραν, δημοσιογράφο μόδας από την Νέα Υόρκη, η οποία μοιράζεται λουκ της πριγκίπισσας. Αφορμή αποτέλεσε ένας δικός της χωρισμός, ο οποίος και την οδήγησε να δημιουργήσει έναν λογαριασμό για να προωθήσει το μήνυμα της γυναικείας αλληλεγγύης.

.

«Οι ισχυρότερες γυναίκες που έχω γνωρίσει είναι εκείνες που ενώ έχουν περάσει πολύ δύσκολες στιγμές, χρησιμοποίησαν τη θλίψη τους ως ένα συνειδητό ταξίδι εσωτερικής ανακάλυψης και θεραπείας», λέει. «Ξεκίνησα το λογαριασμό για να πω την ιστορία της Lady Di , αλλά με πολλούς τρόπους είπα και τη δική μου ιστορία.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα βγαίνει από αυτοκίνητο
Η πριγκίπισσα Νταϊάνα συνήθιζε να κάνει σικ εμφανίσεις

Αφού είδε ένα ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, η Μόραν ένιωσε μια ταύτιση. «Δεν ήμουν πριγκίπισσα, αλλά παντρεύτηκα και εγώ μικρή και αισθάνθηκα να εμπνέω από αυτή». Ο λογαριασμός, αφιερωμένος στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, μπορεί να ξεκίνησε ως αστείο μεταξύ των φίλων της, ωστόσο, πλέον, μετρά πάνω από 26.000 followers, οι οποίοι ανακαλύπτουν το στιλ της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα με λευκό παντελόνι
Τα λουκ της μπορούν να φορεθούν άνετα και σήμερα

Οπως υποστηρίζει η Μόραν, η επιτυχία του λογαριασμού της σχετίζεται με την ταύτιση που αισθάνονται με τις γυναίκες, θεωρώντας πως εάν ήταν ζωντανή σήμερα θα ήταν μία σημαντική προσωπικότητα στο κίνημα #MeToo.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα με κόκκινο φόρεμα
Με εντυπωσιακό midi κόκκινο φόρεμα

Η ιστορία της πριγκίπισσας Νταϊάνα φαίνεται να αποτελεί έμπνευση με πολλούς τρόπους για πάνω από 20 χρόνια μετά τον θάνατό της. Οπως λέει η Μόραν «ήταν μπροστά από την εποχή της».

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα με μαύρη γούνα
Στιλ που φαίνεται να αγαπούν πολύ οι millennials